GHP Privathospitaler
Danmark
Hjem
Behandlinger
Anæstesiologi
Fuld narkose
Rygbedøvelse
Lokalbedøvelse
Billeddiagnostik
MR-artrografi
MR-skanning
Ultralydskanning
Priser
Børneortopædi
Ekstra fingre og tæer
Knoglebrud
Osgood Schlatters sygdom
Platfod
Skæve tæer
Tågænger
Priser
Fysioterapi
Behandlinger
Akupunktur
Akut rygbehandling
Børn
Idrætsskader
Knæskader
Skulder- og albuebehandling
Tilskud og henvisning
Kontakt os
Priser
Kikkertkirurgi
Kikkertundersøgelse af albue
Kikkertundersøgelse af ankel
Kikkertundersøgelse af knæ
Kikkertundersøgelse af skulder
Kikkertundersøgelse af hofte
Ortopædkirurgi
Albue
Bevægeindskrænkning i albue
Golfalbue
Indeklemt nerve i albue
Kikkertundersøgelse af albue
Tennisalbue
Priser
Ankel
Akillesseneskader
Ankelstabiliserende operation
Slidgigt i ankel
Priser
Fod
Ekstra fodknogle
Fejlstilling af hælbenet
Godartet nerveknude
Hammertå
Hælsmerter
Hælsporer
Kikkertundersøgelse af ankel
Knyster
Slidgigt i bagfoden
Skæv storetå
Stiv storetå
Tarsaltunnelsyndrom
Træskoknude
Priser
Hofte
GANZ osteotomi
Hofteartroskopi
Hofteoperation
Ny hofte
Slidgigt i hoften
Springhofte
Priser
Hånd
Karpaltunnelsyndrom
Gigt i fingrene
Kuskefingre
Seneknude i hånd
Seneskedehindebetændelse
Springfinger
Strækkesener på hånd
Priser
Knæ
Bruskskade i knæ
Kikkertundersøgelse af knæ
Korsbånd
Løberknæ
Løs knæskal
Meniskskade i knæ
Mpfl-rekonstruktion
Nyt knæ
Slidgigt i knæ
Springerknæ
Priser
Ryg
Diskusprolaps
Diskusprolaps i lænden
Diskusprolaps i nakken
Slidgigt i lænden
Slidgigt i nakken
Spinalstenose
Stivgørende rygoperation
Priser
Skulder
Afklemning af skulder
Afklemning af skulderhøjdeleddet
Frossen skulder
Indeklemningssyndrom i skulder
Kikkertundersøgelse af skulder
Kravebensbrud
Ledskred i skulder
Ledskred i skulderhøjdeled
Løs skulder
Rotator cuff
Seneskader i skulder
Skulderoperation
SLAP skade
Slidgigt i kravebensled
Slidgigt i skulder
Priser
Priser
Reumatologi
Albuesmerter
Ankelsmerter
Fodsmerter
Knæsmerter
Priser
Rygkirurgi
Diskusprolaps
Diskusprolaps i lænden
Diskusprolaps i nakken
Slidgigt i lænden
Slidgigt i nakken
Spinalstenose
Stivgørende rygoperation
Priser
Sportsskader
Behandling af sportsskader
Akillesseneskader
Ankelstabiliserende operation
Bruskskade i knæ
Fibersprængning
Forstuvning
Golfalbue
Kikkertundersøgelse af ankel
Kikkertundersøgelse af knæ
Korsbånd
Løberknæ
Meniskskade i knæ
Mpfl-rekonstruktion
Skiskader
Springerknæ
Tennisalbue
Priser
Tumorkirurgi
Bindevævsknuder
Fedtknuder
Godartede karsvulster
Godartede knogleknuder
Priser
Plastikkirurgi
Brystforstørrende operation
Brystløft
Abdominalplastik
Mini-abdominalplastik
Øjenlågsoperation
Fedtsugning
Gynækomasti
Priser - Plastikkirurgi
Neurologi
Neurologi
Lumbalpunktur
Patientinformation
Jeg skal opereres
Patientvejledninger
Offentlig patient
Selvbetaler
Sundhedsforsikring
Sygeforsikring Danmark
Patientvejleder
Om GHP
Brancheforeningen Sundhed Danmark
Kvalitet
Medarbejdere
Ledelse
Administration
Læger
Lægesekretærer
Radiografer
Servicemedarbejdere
Sygeplejersker
Fysioterapeuter
Om Gildhøj
Patienttilfredshed
Samarbejdspartnere
Værdigrundlag
Priser
Kontakt
Nyheder
plastikkirurgi
Publiceret: 2018-01-17

Plastikkirurgi på Gildhøj Privathospital

Gildhøj Privathospital tilbyder nu også ekspertviden inden for plastikkirurgien.

Gildhøj Privathospital tilbyder eksperter inden for ortopædkirurgi, sports-og rygkirurgi, reumatologi og neurologi.
1. februar udvider vi vores ekspert-team med en yderst erfaren plastik-kirurg fra Rigshospitalet og tilbyder derfor nu også kosmetiske operationer.

Hvorfor plastikkirurgi?

Ønsket om at få foretaget en plastikkirurgisk operation kan være meget forskellig fra person til person. Det vil i mange tilfælde handle om et kosmetisk behov, og vi vil i konsultationen spørge grundigt ind til, hvad der generer dig mest for at kunne opfylde dine ønsker med udgangspunkt i de allernyeste lægefaglige metoder, der findes. Som altid tilbyder vi behandlinger af højeste kvalitet med sikkerhed i fokus, for at sikre at vores patienter får det resultat, de drømmer om.

GHP’s plastikkirurg

Waseem 460x307px

Vi har ansat plastikkirurg Waseem Ghulam, som er en specialiseret og højt kvalificeret plastikkirurg med årelang erfaring inden for faget. Waseem er født i 1979 i Danmark og er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2005. Han fik sin plastikkirurgiske speciallægeuddannelse på Herlev Hospital og Rigshospitalet og har desuden været ansat på forskellige afdelinger inden for mave-tarmkirurgi, ortopædkirurgi, hjerte-lungekirurgi og mammakirurgi. Han kommer fra en stilling som speciallæge på Rigshospitalet, og hans interesser ligger især inden for brystkirurgi, brystkonstruktioner og rekonstruktioner efter brystkræft. Waseem vil altid spørge grundigt ind til dine ønsker og behov, for med sin ekspertise at vurdere, hvilken operation der passer bedst til din krop, og hvad der kan give de bedste resultater. Ved siden af sin praksis hos Gildhøj Privathospital, er Waseem også tilknyttet Citadellklinikken i Malmø/Landskrona som konsulent.

GHP’s behandlinger

Med Waseem som plastikkirurg kommer Gildhøj Privathospital pr. 1 februar til at tilbyde følgende behandlinger:

Brystforstørrende operation

En af de mest populære operationer i Danmark er en brystforstørrende operation. I dag findes der mange forskellige implantater af høj kvalitet, og vi betragter det som vores fornemste opgave at finde den operation og det implantat, der egner sig bedst til dine ønsker. Hos Gildhøj Privathospital tilbyder vi brystimplantater, der indopereres via enten armhulen eller folden under brystet, samt brystforstørrelse ved eget fedt.

Brystløft

Efter graviditet eller større vægttab vil brysternes udseende i mange tilfælde ændre sig. Her kan vi tilbyde et brystløft, der giver brysterne et udtryk, der lægger sig tæt op ad, hvordan de så ud før ændringen. Et kirurgisk brystløft indebærer fjernelse af oveskydende hud, så brystet strammes op. Derudover vil brystvorteområdet flyttes til den naturlige placering på brystet, når den overskudende hud er fjernet for at få et så flot resultat som muligt. Et brystløft kan være af mindre eller af større grad, og vores kirurg vil ud fra dine ønsker benytte den metode, der passer bedst til dig.

Brystreduktion

Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker at få reduceret størrelsen på sine bryster. Store bryster kan være belastende for ryggen, og det kan derfor være nødvendigt at reducere størrelsen for at skåne rygsøjlen og lindre eventuelle smerter. Derudover kan store bryster hænge, og man kan af kosmetiske årsager ønske at få en brystreduktion. En brystreduktion vil også være nødvendig, hvis man ønsker et brystløft, men har for store bryster til at det kan lade sig gøre med et pænt resultat.

Abdominalplastik

Efter en graviditet kan maveskindet blive slapt, fordi huden og bugmusklerne har mistet noget af spændstigheden. Derudover kan – både mænd og kvinder – opleve, at maveskindet bliver slapt i forbindelse med et kraftigt vægttab. Her kan vi, via abdominalplastik, fjerne den overskydende hud på hele maven, både over og under navlen, for igen at opnå en flot mave med opstrammet hud. Vi tilbyder også forskellige kombinationsmetoder til operationen: Rectusplastik og liposuction (fedtsugning). Ved rectusplastik vil selve abdominalplastikken suppleres med en opstramning af bugmuskulaturen, for at give musklerne deres naturlige placering igen. Ved liposuction, kombineres operationen med en fedtsugning på maven. Dette kan fx være nødvendigt, hvis der er fedtdepoter bag det slappe maveskind, der skal fjernes for at opnå det bedste resultat. Hvilken metoder der passer bedst til dig og din krop, vil afgøres ved den indledende konsultation og undersøgelse.

Mini-abdominalplastik

Vi har også muligheden for at udføre mini-abdominalplastik. Det er et mindre ingreb, som kan udføres ved lokalbedøvelse, og hvor kun det ekstra maveskind fra navlen og ned fjernes. Vorse kirurg vil ved første konsultation vurdere, hvorvidt indgrebet skal udføres ved abdominalplastik eller om det kan ordnes med mini-abdominalplastik.

Øjenlågsoperation

Har du problemer med slap hud omkring dine øjne, kan en øjenlågsoperation være løsningen for dig. Det kan enten være, at du har tunge, hængende øjenlåg, som kan være generende for udsynet og/eller som får dig til at se træt ud. Tilsvarende kan du opleve, at overskydende hud og fedt kan danne poser eller rander under øjnene. Afhængig af dine gener og ønsker, kan vi fjerne overskydende hud fra enten øvre eller nedre øjenlåg for at få åbnet øjet helt op igen og give dig et friskt udseende.

Fedtsugninger

Fedtsugning er i dag et af de mest almindelige plastikkirurgiske indgreb der findes. Det benyttes som regel ved overvægt, hvor man behandler lokaliserede fedtdepoter, som kan være vanskelige at komme af med i forbindelse med slankekur eller vægttab. En fedtsugning giver et permanent resultat, i det de fjernede fedtdepoter ikke vil komme igen. Det er dog vigtigt at understrege, at en fedtsugning ikke kan stå alene, men skal kombineres med en ændring i livsstilen for at opnå et varigt resultat. Med nutidens metoder, har vi mulighed for at udføre en fedtsugning på stort set alle områder af kroppen, og vi vil under første konsultation i samråd med dig finde ud af, hvad der er mest effektivt for at imødekomme dine ønsker og afhjælpe dine gener.

Gynækomasti

Gynækomasti er en kirurgisk operation til mænd med brystudvikling. For nogen, er det et resultat af skævhed i hormonbalancen, mens udviklingen også kan sættes i gang grundet overvægt. Tilstanden kan korrigeres ved en kirurgisk fjernelse af kirtelvævet og/eller en fedtsugning. Vi skal sikre os, at der ikke er andre årsager til brystudviklingen – fx medicinske årsager eller bivirkninger til medicin, og dette vil vores kirurg spørge nøje ind til ved første konsultation og undersøgelse.

 

I løbet af februar kommer der her på siden en detaljeret beskrivelse af de forskellige typer af plastikkirurgiske operationer, som vi tilbyder. Her vil du bl.a. kunne læse om, hvordan operationen vil foregå, hvilke muligheder vi tilbyder, og hvilke krav der skal være opfyldt for at kunne få foretaget operationen. Du kan se vores prisliste her.

Vil du gerne høre mere?

Så udfyld nedenstående formular, og Waseem vil tage kontakt til dig for at høre og tale med dig om, hvilken operation der kan give dig det resultat, du drømmer om.

Kontakt mig for tidsbestilling
 1. Navn*
  Please let us know your name.
 2. Telefonnummer*
  Angive telefonnummer på 8 cifre
 3. Email*
  Angiv venligst gydlig e-mail
 4. Meddelelse
  Please let us know your message.