Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information

Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


På Gildhøj passer vi godt på hinanden, derfor er vi nødt til at bede pårørende blive udenfor.
For at mindske COVID19-smitten skal du medbringe mundbind og benytte det ved konsultationen.


FYSIOTERAPI

Gildhøj Privathospital Fysioterapi er en moderne klinik, der tilbyder specialiseret fysioterapeutisk behandling. Vores fysioterapeuter Carsten Juhl og Jimmy Lundgaard-Nielsen har stor erfaring med forebyggelse og genoptræning af hele bevægeapparatet.

Gildhøj Privathospitals fysioterapi arbejder uden overenskomst med sygesikringen.
Fysioterapeuterne vil være i tæt samarbejde med den ordinerende læge, og der vil derfor nemt og hurtigt kunne gribes ind, såfremt forløbet ikke går som forventet. Behandlingsforløbene vil kunne afsluttes hurtigere da der i samarbejde med lægen lægges op til hjemmetræning - flere patienter bor langt væk fra vores praksis i Brøndby - og opfølgning på telefon eller mail.

Fysioterapeuterne indgår i behandlerteamet: præ–, per– og postoperativt og i et tæt samarbejde med vores læger varetages rehabilitering, der ikke kræver kirurgi.

Vores fysioterapi øger patienternes generelle tilfredshed. Et forløb hos en fysioterapeut, hvor der samtidig kan gives en lægelig vurdering med mulighed for scanning - alt i samme hus - skaber værdi og tryghed i form af effektivtet og kvalitetsrig træning.

Samarbejde med anerkendte fysioterapi klinikker

Gildhøj Privathospital, som er særligt kendt inden for blandt andet sportens verden, arbejder tæt sammen med flere anerkendte fysioterapiklinikker rundt om i Danmark - klinikker som alle har veluddannede fysioterapeuter med stor erfaring. Det er et samarbejde som vi vægter højt.

Rigtig diagnosticering giver et kortere behandlingsforløb og derved kortere sygemelding.

Hvorfor er fysioterapi en god ide?

Fysioterapi udføres af uddannet fysioterapeuter, og er en behandling af kroppens muskler og led, hvorved man kan genoptræne tabt funktion og få et bedre fysisk velvære. Fysioterapi kan behandle fysiske skader, sportsskader og skavanker i kroppens muskulatur.

Fysioterapi går ud på at helbrede eller begrænse omfanget af skader og skavanker. Behandlingen kan blandt andet bestå af massage og styrke- eller bevægelsestræning. Behandlingen kan have fokus på et enkelt led eller f.eks. være genoptræning af lungefunktion, rygmuskulatur m.v.

Udover massage kan en smertedæmpende behandling også bestå i elektriske behandlinger, fx med ultralyd, eller af afspænding og øvelser. Herudover råder fysioterapeuten over andre terapiformer.

Gode råd ved fysioterapi

  • Du bør ikke selvdiagnosticere dig selv. Er smerten"mild" og kun i moderate mænger, så kan du oftes selv lindre smerten med håndkøbsmidicin.
  • Oplever du smerte, som ikke er forbipasserende, så tag endelig kontakt til din læge eller Gildhøj Privathospital
  • Har du gode erfaringer med en tidligere behandling, er det en god idé at vælge samme behandling, hvis samme problem skulle dukke op igen.
  • Ligger smerten i en dyb muskel er det en god ide at tage smertestillende piller, men er smerten mere yderlig, kan der anvendes gel.

Behandlinger

Gildhøj Privathospital er en moderne klinik, der tilbyder specialiseret fysioterapeutisk behandling. De tilknyttede fysioterapeuter har stor erfaring med forebyggelse af og genoptræning efter sygdomme og skader i bevægeapparatet.

Gildhøj Privathospital står for genoptræning af hospitalets indlagte og ambulante patienter.
Alle kan benytte sig af vores fysioterapi både med og uden lægehenvisning, og tilbuddet gælder alle, der har brug for konservativ behandling forebyggende eller som træning og genoptræning.

Akut skade eller længerevarende problem

Vi tilbyder behandling af alle akutte skader. Det kan for eksempel være idrætsskader eller problemer med smerter i ryg, nakke, skuldre, knæ med videre. Vi har på klinikken stor erfaring med behandling af akutte skader, og vurderer vi, at der er behov for kontakt til speciallæge gøres dette med det samme i samråd med dig. Længerevarende problemer kræver ofte en målrettet indsats, hvor dit behov er i centrum. I den grundige undersøgelse på klinikken planlægges forløbet, og effekten af behandlingen måles løbende.

Behandlingsforløb

Alle patientforløb starter med en grundig udvidet fysioterapeutisk undersøgelse, hvor det individuelle forløb tilrettelægges. Er der efter undersøgelsen behov for kontakt til speciallæge, iværksættes det straks i samråd med dig. Behandlingen tager udgangspunkt i blandt andet McKenzie-principper, Manuel Terapi, Idrætsfysioterapi og Medicinsk Trænings Terapi.

Fysioterapeuterne indgår i behandlerteamet: præ–, per– og postoperativt. Ligesom de i et tæt samarbejde med vores læger skal varetage rehabilitering, der ikke kræver kirurgi.

Ved større indgreb, fx rygkirurgi, alloplastikkirurgi og ledbåndsrekonstruktioner, ved vi, at patienterne får et bedre forløb, hvis de allerede inden operationen lærer, hvilke muskelgrupper der skal være fokus på efter operationen – og det har vi mulighed for at tilbyde nu.

På Gildhøj Privathospital sørger vi for, at du med udgangspunkt i netop din situation får den rette vejledning, træning og behandling. Vi vægter en tæt dialog og et tæt samarbejde mellem vores speciallæger og fysioterapeuten, så behandlingen og genoptræningen optimeres.

Fysioterapi - Genoptræning efter operation

Langt de fleste operationer bør efterfølges af genoptræning for at opnå det optimale resultat efter din operation. Ofte kræver det en særligt målrettet indsats vejledt af en fysioterapeut for at få den natulige bevægelighed tilbage i et opereret led. I forbindelse med flere af vores operationer sørger fysioterapeuten for, at du dagligt mobiliseres og laver genoptræningsøvelser på vores sengeafdeling eller i vores træningslokale.

Det er vigtigt, at genoptræningen udføres i takt med kroppens naturlige heling for at undgå overbelastning, og at lægen og fysioterapeuten arbejder tæt sammen, så genoptræningen planlægges på baggrund af den aktuelle operation.

Du vil blive behandlet af følgende fysioterapeuter på GHP Gildhøj Privathospital, København:

Carsten Juhl

Fysioterapeut

 

CV

Jimmy Lundgaard-Nielsen

Fysioterapeut

   

CV

reimer skov hansen

Fysioterapeut

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.