Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID19 indenfor de sidste 12 måneder.

Pårørende må gerne komme med ind til lægen, og det er ikke længere nødvendigt at bære mundbind i venteværelset (opdateret det 6. juli).


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen her Eksternt link., men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid her Eksternt link.


Priser - fysioterapi

Priser - Fysioterapi

Her finder du en liste over vores priser på vores behandlinger.

Første konsultation

470 kr.

Opfølgende konsultation

300 kr.

Tillæg udvidet konsultation (over 30 min.)

250 kr.

Hvis du bliver forhindret, beder vi dig ringe afbud - meget gerne dagen før konsultationen, dog senest samme dag inden kl. 09.00.

I modsætning til tidligere er konsultation hos en fysioterapeut ikke længere betinget af en lægehenvisning. Det står dig således frit for at konsultere en klinik efter eget valg, hvis du har behov for fysioterapi.

Private forsikringer

Mange sundhedsforsikringer og private ulykkesforsikringer dækker behandling hos Gildhøj Privathospital Fysioterapi. Såfremt du er i tvivl om, hvorvidt din lidelse vil være omfattet af tilskudsordningen, bør du kontakte dit forsikringsselskab.

Læs mere om sundhedsforsikring

Sygeforsikring ”Danmark”

Gildhøj Privathospitals Fysioterapi har indgået aftale med Sygeforsikring ”Danmark” om ydelse af tilskud til patienter for behandling hos os. Tilskuddet er betinget af, at der foreligger en lægehenvisning. Såfremt du er i tvivl om, hvorvidt din lidelse vil være omfattet af tilskudsordningen, bør du kontakte Sygeforsikring ”Danmark”.

Læs mere om Sygeforsikring ”Danmark” Eksternt link, åbner i nyt vindue.

Privat patient

Måske tilhører du ikke en af ovennævnte kategorier. I så fald er du altid velkommen til at blive undersøgt og behandlet på Gildhøj Privathospital Fysioterapi for egen regning. Sædvanligvis vil vi bede dig afregne efter hver behandling.

Den offentlige sygesikring

Den offentlige sygesikring yder ikke tilskud til undersøgelse og behandling på Gildhøj Privathospital Fysioterapi.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.