Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Priser - fysioterapi

Priser - Fysioterapi

Her finder du en liste over vores priser på vores behandlinger.

Første konsultation

450 kr.

Opfølgende konsultation

300 kr.

Tillæg udvidet konsultation (over 30 min.)

250 kr.

Holdtræning (60 min)

195 kr

Hvis du bliver forhindret, beder vi dig ringe afbud - meget gerne dagen før konsultationen, dog senest samme dag inden kl. 09.00.

I modsætning til tidligere er konsultation hos en fysioterapeut ikke længere betinget af en lægehenvisning. Det står dig således frit for at konsultere en klinik efter eget valg, hvis du har behov for fysioterapi.

Private forsikringer

Mange sundhedsforsikringer og private ulykkesforsikringer dækker behandling hos Gildhøj Privathospital Fysioterapi. Såfremt du er i tvivl om, hvorvidt din lidelse vil være omfattet af tilskudsordningen, bør du kontakte dit forsikringsselskab.

Læs mere om sundhedsforsikring

Sygeforsikring ”Danmark”

Gildhøj Privathospitals Fysioterapi har indgået aftale med Sygeforsikring ”Danmark” om ydelse af tilskud til patienter for behandling hos os. Tilskuddet er betinget af, at der foreligger en lægehenvisning. Såfremt du er i tvivl om, hvorvidt din lidelse vil være omfattet af tilskudsordningen, bør du kontakte Sygeforsikring ”Danmark”.

Læs mere om Sygeforsikring ”Danmark”eksternt link, åbner i nyt vindue

Privat patient

Måske tilhører du ikke en af ovennævnte kategorier. I så fald er du altid velkommen til at blive undersøgt og behandlet på Gildhøj Privathospital Fysioterapi for egen regning. Sædvanligvis vil vi bede dig afregne efter hver behandling.

Den offentlige sygesikring

Den offentlige sygesikring yder ikke tilskud til undersøgelse og behandling på Gildhøj Privathospital Fysioterapi.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.