Sportsfysioterapi

Gildhøj Privathospital er et anerkendt hospital i sportens og idrættens verden. Dette gælder også inden for sportsfysioterapi, hvor vi behandler både professionelle topatleter og sportsudøvere i breddeidrætten.

På Gildhøj Privathospital samarbejder vi med nogle af de førende idrætsorganisationer og sportsklubber i Danmark. Der bliver derfor stillet høje krav til vores behandling og kompetencer. Vores fysioterapeuter har mange års erfaring i sportsfysioterapi, og har således været med til at få mange idrætsudøvere tilbage til deres tidligere topniveau. Læs mere om vores samarbejdsklubber her.

Individuelt forløb af behandling af sportsskader

Vi tilbyder altid individuel behandling, der tager højde for patienternes skadeshistorik, skadens omfang og hvordan skaden er opstået. Vi behandler både akut-opståede idrætsskader, længerevarende idrætsskader samt genoptræningsforløb efter en operation. Vores fysioterapeuter vil hjælpe dig med den rette behandling, og vil agere som sparringspartner i dit behandlingsforløb.

På den måde sikres den rette støtte, og motivationen fastholdes i perioden, hvor man er væk fra sin sport. Vores fysioterapeuter vil også sørge for, at patienterne ikke vender for hutigt tilbage til deres sport, da mange risikere tilbagefald ved at fremskynde behandlingen. Et typisk behandlingsforløb med sportsfysioterapi på Gildhøj, vil typisk bestå af både hjemmetræning samt behandling med øvelser på Gildhøj i Brøndby. Du vil altid få grundig vejledning til din hjemmetræning, så du er sikret den højeste kvalitet.

Flere specialer samlet i et hus

Hvis vi ikke ser den forventede fremgang i behandlingen, kan vi i samråd med dig, konsultere en speciallæge tilknyttet Gildhøj Privathospital. Der kan dermed foretages en lægefaglig vurdering med mulighed for en opfølgende scanning. Det hele kan foretages på Gildhøj, så vi sikrer en samlet og effektiv behandling af din sportsskade.

Hvis en skade opstår akut og betragtes som alvorlig, er det vigtigt, at du kontakter skadestuen.


Du vil blive behandlet af følgende fysioterapeuter på GHP Gildhøj Privathospital, København:

Jimmy Lundgaard-Nielsen

Fysioterapeut

   

CV

reimer skov hansen

Fysioterapeut

   

CV

Marie Skov Østergaard

Fysioterapeut

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.