Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


eksem

Eksemsygdomme rammer alle aldersgrupper - med særlig risiko for udvikling af atopisk eksem hos børn. Atopisk eksem er sjældent forbundet med allergi – men i nogen tilfælde skal denne mulighed overvejes. Allergisk udredning er først og fremmest relevant ved mistanke til allergisk kontakt eksem, som modstykke til irritativt kontakt eksem – som kan være vanskelige at adskille alene på udseende.

Lappeprøver med påsætning af standard ”plasterprøver” indeholder 36 internationalt godkendte allergener til påvisning af kontakt allergi som mulig relevant årsag til eksem.

Behandling af eksem kan i mange tilfælde klares med regelret brug af fugtighedscremer og/eller hormonholdige – eller hormonfrie cremer/salver. I nogen tilfælde kræves supplerende tabletbehandling målrettet infektion og underliggende immunreaktion.

.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.