Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


hudtumorer

Den stigende levealder medfører øget risiko for ondartede hudforandringer som kræver lokal medicinsk eller kirurgisk behandling. Forstadier til hudkræft kan behandles med immunregulerende cremer og fotodynamiske terapi (PDT) - men manifest hudkræft bedst behandles kirurgisk.

Modermærkekræft kræver særlig kirurgisk behandling som varetages i samarbejde med plastikkirurger.

Adskillelsen mellem god- og ondartet hudtumorer kræver ofte anvendelse af dermatoskop (lyslup) - som hudlæger er særligt trænet til. Dette gælder særligt undersøgelse af de pigmenterede hudtumorer

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.