Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Modermærke

I langt de fleste tilfælde er modermærker en almindelig godartede hudforandringer, som opstår pga. en lokaliseret ansamling af pigmentceller.

Modermærker kan både erhverves eller være medfødt, og kan udvikle sig pga. soludsættelse, genetik og immunforsvar.

Tjek huden

Det en god idé jævnligt at tjekke hud og modermærker. Undersøg huden for sår, der ikke vil hele og modermærker, der ændrer størrelse, form eller farve. Du skal være særligt opmærksom på modermærker med følgende:

  • Et asymmetrisk udseende
  • Ujævne kanter
  • Mange farvenuancer
  • Størrelse over 6 mm svarende til enden af en blyant

 

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.