Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID19 indenfor de sidste 12 måneder.

Pårørende må gerne komme med ind til lægen, og det er ikke længere nødvendigt at bære mundbind i venteværelset (opdateret det 6. juli).


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen her Eksternt link., men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid her Eksternt link.


Modermærke

I langt de fleste tilfælde er modermærker en almindelig godartede hudforandringer, som opstår pga. en lokaliseret ansamling af pigmentceller.

Modermærker kan både erhverves eller være medfødt, og kan udvikle sig pga. soludsættelse, genetik og immunforsvar.

Tjek huden

Vores hudlæge opfordrer til, at man tjekke hud jævnligt. Undersøg huden for sår, der ikke vil hele og modermærker, der ændrer størrelse, form eller farve. Du skal være særligt opmærksom på modermærker med følgende:

  • Et asymmetrisk udseende
  • Ujævne kanter
  • Mange farvenuancer
  • Størrelse over 6 mm svarende til enden af en blyant


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.