Kikkertkirurgi

På Gildhøj Privathospital er vi specialister i kikkertkirurgi. Sammen med vores rutinerede speciallæger vurderer du hvilken type operation, der passer bedst til dig og din skade.

Kikkertkirurgi – en skånsom operationsmetode

Kikkertkirurgi er en operationsteknik, der lader kirurgen operere igennem ganske små huller i huden, og derved ikke efterlader større ar på kroppen. Kirurgi ved hjælp af en kikkert og tilhørende instrumenter er med andre ord en mere skånsom operationsmetode.

Flere anvendelsesmuligheder

I dag anvender vi på Gildhøj ofte kikkerten til en række undersøgelser af albue, håndled, ankel, knæ, skulder og hofte. Ved kikkertundersøgelser føres en kikkert på cirka 10 mm ind i leddet, og kirurgen kan derved undersøge det beskadigede led.

Knæ- og skulderoperationer

Flere og flere operationer kan i dag udføres via kikkertkirurgi. Med erfarne overlæger, moderne udstyr og anerkendte implantater sikrer vi kirurgi på højeste plan. Alle former for kikkertkirurgi foregår som oftest i rygbedøvelse eller under fuld bedøvelse.

Kikkertkirurgi giver færre komplikationer

Erfaringerne fortæller også, at langt de fleste patienter vil opleve indgrebet som mindre end en almindelig operation. Ved brug af kikkertkirurgi kan man ligeledes minimere risikoen for infektioner, man får kortere indlæggelsestid, og generelt opleves færre komplikationer.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige undersøgelser og operationer, som vi udfører ved hjælp af kikkertinstrumenter.

Patientvejledning

Du kan hente vores patientvejledning her Pdf, 227.9 kB..

Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor kikkertkirurgi på Gildhøj Privathospital:

Claus Hovgaard

CMI

   

CV

Marianne Backer

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Micael Haugegaard

CMO

   

CV

Mikkel Attrup

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Per Nyvold

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Peter Albrecht-Olsen

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.