Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Bugvægsbrok

Bugvægsbrok

Bugvægsbrok opstår når bughinden og en del af tarmen kommer ud igennem bugvæggen. I de fleste tilfælde vil et lille brok ikke medføre gener, imens et større brok kan resultere i smerter og ubehag. Når en patient får bugvægsbrok kan det bl.a. skyldes en tidligere operation eller en svagelig muskulatur.


Kikkertkirurgisk operation og Åben operation

På Gildhøj udfører vi både Åben operation og kikkertkirurgisk operation i forbindelse med bugvægsbrok.

En kikkertkirurgisk operation foregår i fuld bedøvelse.

Ved en kikkertkirurgisk operation vil lægen anlægge tre små snit i bugvæggen, og herefter føre kikkerten ind i det største hul, og instrumenterne via de små huler.

Brokken fritlægges, og trækkes ind i bughulen, som dækkes med et kunststofnet, som fastgøres med to rækker titaniumspiraler.

Slutteligt, lukkes de små sår med metalchips. Patienten skal 10-14 dage efter operationen have fjernet metalchipsene.

Den Åbne operation foregår i fuld bedøvelse, og indgrebet sker via et snit over brokket. Selve brokken fritlægges, og føres ind i bughulen, og et kunststofnet indsættes. Såret lukkes med metalclips, som skal fjernes 10-14 dage efter operationen.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.