Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Navlebrok

Navlebrok

Navlebrok opstår når et område af bugvæggen omkring navlen svækkes. Denne indre bugvæg er tynd, og muskulaturen har ikke evnen til at beskytte området tilstrækkeligt. Derfor dannes en broksæk under huden, hvilket senere vil kunne ses ved at maven buler ud.

Symptomer

Langt de fleste med navlebrok oplever ikke gener eller smerter. Dog kan området været ømt, og føles hårdt, og resultere i kvalme og opkaster.

Hvis navlebrok tiltager i smerte, bliver rødt eller hårdt er det vigtigt at søge læge hurtigt. Særligt, hvis symptomerne bliver efterfulgt af kvalme og opkast.

Operation

Ved Åben operation laves et lille snit på 3-4 cm under navlen. Herefter fritlægges brokket og føres ind i bughulen. I nogle tilfælde vil det opererede område blive forstærket med kunststofnet, hvorefter hullet lukkes med metalclips, som skal fjernes 10-14 dage efter operationen.


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.