Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Navlebrok

Navlebrok

Navlebrok opstår når et område af bugvæggen omkring navlen svækkes. Denne indre bugvæg er tynd, og muskulaturen har ikke evnen til at beskytte området tilstrækkeligt. Derfor dannes en broksæk under huden, hvilket senere vil kunne ses ved at maven buler ud.

Symptomer

Langt de fleste med navlebrok oplever ikke gener eller smerter. Dog kan området været ømt, og føles hårdt, og resultere i kvalme og opkaster.

Hvis navlebrok tiltager i smerte, bliver rødt eller hårdt er det vigtigt at søge læge hurtigt. Særligt, hvis symptomerne bliver efterfulgt af kvalme og opkast.

Operation

Ved Åben operation laves et lille snit på 3-4 cm under navlen. Herefter fritlægges brokket og føres ind i bughulen. I nogle tilfælde vil det opererede område blive forstærket med kunststofnet, hvorefter hullet lukkes med metalclips, som skal fjernes 10-14 dage efter operationen.


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.