Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID19 indenfor de sidste 12 måneder.

Pårørende må gerne komme med ind til lægen, og det er ikke længere nødvendigt at bære mundbind i venteværelset (opdateret det 6. juli).


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen her Eksternt link., men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid her Eksternt link.


Neurokirurgi

På Gildhøj kan vores neurokirurgiske afdeling undersøge lidelser eller skader i hoved, nervebaner, ryg og nakke. Vores neurokirurger udfører både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger, og supplerer ofte behandlingen med en MR-scanning.

Vores neurokirurgier er højt specialiseret, og vil kunne hjælpe med følgende behandlinger:

  • Diskusprolaps
  • Instabil rygsøjle
  • Sygdomme i centralnervesystemet
  • Forsnævring af spinalkanalen
  • Inflammatoriske ledsygdomme
  • Sygdomme relateret til hjernens og rygmarvens karsystem
  • Kirurgisk behandling af skader i nervesystemet samt kranie- og hvirvelsøjleskader


Undersøgelse

Når du bliver undersøgt hos os vil en af vores neurokirurger lokalisere lidelsen og gennemgå din sygdomshistorik. I flere tilfælde vil undersøgelsen kræve en MR-scanning af hoved og ryg.

Som patient på Gildhøj er det en fordel, at neurokirurgerne samarbejder med vores rematologer, fysioterapeuter, ortopædkirurger og neurologer. Vi gør brug af den tværfaglighed, som er i huset, og vi gør derfor dit forløb mere effektivt og nuanceret.


Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor neurokirurgi på GHP Gildhøj Privathospital:

Ole amtoft

Speciallæge i neurokirurgi

   

CV

thomas pensbo

Speciallæge i neurokirurgi

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.