Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Neurokirurgi

På Gildhøj kan vores neurokirurgiske afdeling undersøge lidelser eller skader i hoved, nervebaner, ryg og nakke. Vores neurokirurger udfører både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger, og supplerer ofte behandlingen med en MR-scanning.

Vores neurokirurger er specialister, og vil kunne hjælpe med følgende behandlinger:

  • Diskusprolaps
  • Instabil rygsøjle
  • Sygdomme i centralnervesystemet
  • Forsnævring af spinalkanalen
  • Inflammatoriske ledsygdomme
  • Sygdomme relateret til hjernens og rygmarvens karsystem
  • Kirurgisk behandling af skader i nervesystemet samt kranie- og hvirvelsøjleskader


Undersøgelse

Når du bliver undersøgt hos os vil en af vores neurokirurger lokalisere lidelsen og gennemgå din sygdomshistorik. I flere tilfælde vil undersøgelsen kræve en MR-scanning af hoved og ryg.

Som patient på Gildhøj er det en fordel, at neurokirurgerne samarbejder med vores rematologer, fysioterapeuter, ortopædkirurger og neurologer. Vi gør brug af den tværfaglighed, som er i huset, og vi gør derfor dit forløb mere effektivt og nuanceret.


Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor neurokirurgi på GHP Gildhøj Privathospital:

thomas pensbo

Speciallæge i neurokirurgi

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.