Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Ortopædkirurgi

Ortopædkirurgi omhandler behandling af lidelser i bevægeapparatet

Hos Gildhøj Privathospital har vi specialiseret os i ortopædkirurgi, og vi er et af landets største hospitaler inden for ortopædkirurgi og rygkirurgi. De ortopædkirurger og rygkirurger, der står for behandlingen hos os, er nogle af Danmarks bedste og mest erfarne - som patient hos os kan du derfor være sikker på at få en professionel, tryg og moderne behandling.

Gildhøj Privathospital er kendt for at være stedet for idræts- og sportsudøvere, men vi foretager alle former for ortopædkirurgiske operationer og fysioterapi. Vi foretager undersøgelser og behandling af lidelser i hånden, albuen, hoften, knæet, anklen, foden og ryggen. Vi foretager også udskiftning af hofte- og knæled, operationer for diskusprolaps (i nakken, ryggen og lænden) samt kikkertoperationer.

Professionel ortopædkirurgi

Hvis du fejler noget i bevægeapparatet, det vil sige skuldre, albuer, håndled, hænder, fingre, hofte, knæ, ankler eller fødder, vil vi med stor sandsynlighed kunne hjælpe dig. På ortopædkirurgisk afdeling behandler vi både akutte og kroniske skader. Det gælder såvel sportskader som skader opstået i din hverdag eller på arbejde.

Hvis du over år har udviklet en kronisk skade, for eksempel slidgigt, har vi stor rutine og erfaring i at hjælpe dig til den helt rigtige behandling. Vi har mange års erfaring med indsættelse af kunstige led i for eksempel hofter, knæ og skuldre. Vi udfører en stor mængde hånd- og fodkirurgi.

På Gildhøj gør vi meget ud af, at der skal udvises ansvarlighed, faglig dygtighed, hjælpsomhed og samarbejdsvilje blandt vores ansatte. Dette gør, at vores undersøgelser og behandling af patienter foregår professionelt, respektfuldt og venligt med forståelse for vores patienters individualitet og den situation, som den enkelte står i.

Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor ortopædkirurgi på Gildhøj Privathospital:

Claus Hovgaard

CEO

CV

Marianne Backer

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

MICHAEL HAUGEGAARD

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Michael Soelberg

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Morten Ulrik Kramhøft

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Per Nyvold

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

tom nicolaisen

Speciallæge i ortopædkirurgi

 

CV

Tomas Andreas Grum-Schwensen

Speciallæge i ortopædkirurgi

CV

Per Gorm Jørgensen

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Peter Albrecht-Olsen

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Jonas Vestergård Iversen

Speciallæge i idrætskirurgi

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.