Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Albue

Ondt i albuen

Det er relativt almindeligt at have ondt i albuen. Smerterne kan have mange forskellige årsager som for eksempel slidgigt i albuen, tennisalbue, hævet slimsæk eller ren og skær overbelastning. Hvis du oplever vedvarende smerter, så er det en rigtig god idé at kontakte din praktiserende læge, da han/hun som oftest har stor erfaring i forhold til behandling. Dog kan der være tilfælde, hvor lægens behandling ikke er nok, og her kan du få professionel hjælp på hos en af vores specialister på Gildhøj Privathospital.

Årsag

Som nævnt kan årsagen til ondt i albuen skyldes flere forskellige ting. Nedenfor finder du en række lidelser i albuen, som giver smerter og nedsat bevægelighed:

Symptomer

Oplever du nedenstående symptomer, og kan din læge ikke hjælpe dig, så kan operativ behandling være nødvendig:

  • Smerter i albuen
  • Stivhed i albuen
  • Nedsat bevægelighed i albuen

Behandling

Det kan være enkelt, men også kompliceret at stille diagnoser i albuen og redegøre, hvorfor patienten har ondt i albuen. Smerterne kan som nævnt skyldes mange forskellige lidelser, og det vil derfor være nødvendigt at foretage flere undersøgelser for at stille den rigtige diagnose. Det kan for eksempel dreje sig om røntgen, MR-scanning eller ultralydscanning.

En behandlingsmulighed kan også være blokader, men hvis det ikke hjælper, vil et kirurgisk indgreb i de fleste tilfælde lindre smerten i albuen og forbedre bevægeligheden. På GHP Gidlhøj Privathospital vil valget af behandling altid foregå efter en nøje udredning af patientens tilstand og forløb.

Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor ortopædkirurgi på Gildhøj Privathospital:

Claus Hovgaard

CEO

CV

Marianne Backer

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Per Nyvold

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Peter Albrecht-Olsen

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.