Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Nedsat bevægelighed i albuen

Nedsat bevægelighed i albuen

Efter en operation kan en del patienter opleve stærkt nedsat bevægelighed i albuen. Det samme kan gøre sig gældende, hvis albuen er blevet beskadiget. Såfremt behandling ved fysioterapeut eller lignende ikke har hjulpet på bevægeligheden i albuen, tilbyder Gildhøj Privathospital operativ behandling. 

Årsag

Den nedsatte bevægelighed i albuen kan skyldes, at ledkapslen og ledbånd i albuen er skrumpet, hvorved de bliver stive.

Behandling

Ved operation for nedsat bevægelighed i albuen løsnes de skrumpede ledbånd og ledkapsel. Umiddelbart efter operationen påbegyndes genoptræning under kyndig vejledning af en af vores fysioterapeuter, som vil anvende CPM-maskine. CPM står for ”Continous passive motion” (kontinuerlig passiv bevægelse) og giver mulighed for, at albuen bevæges, uden at patienten bliver alt for træt.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.