Fod

Ondt i foden

Fodens sygdomme og skader repræsenterer en lang række lidelser som fx smerter i akillessene, hælsporer, knyster eller skæve storetæer. Foden har en helt unik, men samtidig spinkel opbygning. Den består af to arkitektoniske buer, 26 knogler, mange små led og en lille fedtpude. Foden skal kunne absorbere hele vores vægt, hvilket gør foden yderst sårbar. Overbelastningsskader, som leder til ondt i foden, ses derfor ofte både hos børn og voksne.

 

Patientvejledning

Du kan læse mere i vores patientvejledning her Pdf, 134.1 kB.

Årsager

Der kan være et utal af årsager til, at du oplever smerter i foden. Det er derfor nødvendigt med en nøje udredning, hvis vi skal kunne stille den rette diagnose. Hos GHP har vi blandt andet stor erfaring med at behandle hælsporer, knyster, hammertå og træskoknude.

Du kan læse mere om de forskellige lidelser, der giver ondt i foden i venstre side.

Behandling

På Gildhøj Privathospital har vi bred erfaring med at diagnosticere og behandle skader i foden. Med hjælp fra vores ortopædkirurgiske specialister og skanningsafdeling har vi mulighed for at vejlede og behandle netop dén smertegivende eller generende tilstand, der gør, at du har ondt i foden.

På Gildhøj kan du inden for en uge få en tid til en grundig undersøgelse. Hvis en operation er nødvendig, vil kirurgen i samråd med dig finde en tid. Gildhøjs erfarne speciallæger beskæftiger sig udelukkende med eget speciale. På den måde er du sikker på at blive undersøgt og behandlet af en erfaren læge, der er specialist i netop din sygdom eller skade.

Hvis du har et barn, der har ondt i foden, er det en helt særlig problematik. På Gildhøj har vi specialuddannet personale til at tage sig af børn med smerter i foden.

 

Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor ortopædkirurgi på GHP Gildhøj Privathospital:

Claus Hovgaard

CMI

   

CV

Lars Konradsen

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Micael Haugegaard

CMO

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.