Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle operationspatienterne bedes testes før fremmøde. Vi anbefaler også fortsat testning af patienter til fysioterapien, MR-scanning og ultralyd, samt ambulante patienter.

Pårørende må gerne komme med ind til lægen, og det er ikke længere nødvendigt at bære mundbind i venteværelset (opdateret det 14. juni).


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen her Eksternt link., men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid her Eksternt link.


Fejlstilling af hælbenet

Ved fejlstilling af hælbenet, også kaldet osteotomi, vil patienten overbelaste ankelleddet i foden. Dette vil over tid resultere i slidgigt, og det er derfor vigtigt at få rettet op fejlstillingen. Fejlstillingen kan være en medfødt lidelse eller opstå som led i en erhvervet platfod.

Hælbenets anatomi

Hælbenet (calcaneus) er den største fodrodsknogle. Den bagerste del kaldes hælknuden (tuber calcanei), hvor akillessenen sidder fæstnet. Fra den bageste del skyder der sig to knoglefremspring frem, et på indersiden og et på udsiden. På oversiden har hælbenet tre ledflader, som passer mod de tre ledflader på ankelrullebenet (talus).

Behandling

Hos Gildhøj kan du få udført en operation, der retter fejlstilling af hælbenet. Vi saver hælbenet over og sætter det sammen igen i den ønskede stilling med skruer. Skruerne fjernes i reglen efterfølgende hos børn, mens de hos voksne bliver siddende.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.