Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Fejlstilling af hælbenet

Ved fejlstilling af hælbenet, også kaldet osteotomi, vil patienten overbelaste ankelleddet i foden. Dette vil over tid resultere i slidgigt, og det er derfor vigtigt at få rettet op fejlstillingen. Fejlstillingen kan være en medfødt lidelse eller opstå som led i en erhvervet platfod.

Hælbenets anatomi

Hælbenet (calcaneus) er den største fodrodsknogle. Den bagerste del kaldes hælknuden (tuber calcanei), hvor akillessenen sidder fæstnet. Fra den bageste del skyder der sig to knoglefremspring frem, et på indersiden og et på udsiden. På oversiden har hælbenet tre ledflader, som passer mod de tre ledflader på ankelrullebenet (talus).

Behandling

Hos Gildhøj kan du få udført en operation, der retter fejlstilling af hælbenet. Vi saver hælbenet over og sætter det sammen igen i den ønskede stilling med skruer. Skruerne fjernes i reglen efterfølgende hos børn, mens de hos voksne bliver siddende.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.