Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Strækkesener på hånd

I forbindelse med gigtsygdomme og skader kan der opstå irritationsvæv ved strækkesenerne på håndryggen. På Gildhøj Privathospital tilbyder vores kirurgerer en operation, hvor det irriterende væv fjernes samt de sener, der eventuelt skulle være bristet.

Årsager

En irritation på strækkesenerne kan opstå som følge af en gigtsygdom, eller hvis hånden har været udsat for en skade. I værste fald kan senerne være revet helt over – her er det ikke muligt at bevæge fingrene. Hvis senerne ikke er bristet helt, kan du sandsynligvis godt bevæge fingrene, men en operation kan være nødvendig for at sikre fingrenes bevægelighed.

Symptomer

Hvis senen er revet helt over, kan man ikke strække fingeren.

Behandling

Vi kan tilbyde en operation, hvor vi fjerner det irriterede væv og reparerer eventuelt bristede sener. Operation udføres enten i fuld bedøvelse eller helarmsbedøvelse. Ved helarmsbedøvelse giver lægen en indsprøjtning øverst på halsen, så de nerver, der kontrollerer armen, lammes.

I tilfælde af bristede sener vil senen blive syet sammen igen, hvis det er muligt. I nogle tilfælde kan det ikke lade gøre, hvis senen er beskadiget over et længere stykke. Det kan blive nødvendigt at tage et stykke sene fra din hånd eller underarm for at reparere den beskadigede sene.


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.