Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Hofte

Ondt i hoften

Hvis du har ondt i hoften, skyldes det oftest, at såkaldte bløddele (muskelsener, muskler, ledbånd eller slimsække) omkring hofte og bækken er irriteret. Hoftelidelser er ofte idrætsrelaterede.

Du kan også have ondt i hoften pga. slidgigt i hoften. Forekomsten af slidgigt i hoften stiger med alderen.

Hoftesmerter kan også skyldes, at man har gigtbetændelse i sit hofteled, fordi man har en kronisk gigtsygdom. Det gælder blandt andet rygsøjlegigt og leddegigt.

Årsag

  • Overbelastning
  • Slitage
  • Gigtbetændelse

Symptomer

Symptomerne kan være meget varierende, men det primære er naturligt nok, at der forekommer smerter i eller omkring hoften.

Behandling

Hvis du har ondt i hoften, kan det som ofte behandles med fysioterapi og passende vejledning i forbindelse med træning. Mere alvorlige skader kan kræve en operation.

Hos Gildhøj Privathospital kan du få foretaget en kikkertoperation af hoften (hofteartroskopi). En kikkertoperation kan med stor fordel udføres, hvis der er tale om ledlæbeskader, indeklemningssyndrom eller bruskskader hos unge. Denne operation udføres kun få steder i Danmark, men kan udføres hos Gildhøj.

Hos Gildhøj er vi også eksperter i udskiftning af hofteleddet til et kunstigt led, hvis du har slitage i hoften også kaldet slidgigt. Vi anvender de mest veldokumenterede hofteproteser på verdensplan. Ved udskiftning af hofteleddet bliver du udskrevet dagen efter operationen.

HOFTEBEHANDLINGER

Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor ortopædkirurgi på Gildhøj Privathospital:

Claus Hovgaard

CEO

CV

Lars Konradsen

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Michael Soelberg

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Micael Haugegaard

CMO

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.