Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Hofte

Ondt i hoften

Hvis du har ondt i hoften, skyldes det oftest, at såkaldte bløddele (muskelsener, muskler, ledbånd eller slimsække) omkring hofte og bækken er irriteret. Hoftelidelser er ofte idrætsrelaterede.

Du kan også have ondt i hoften pga. slidgigt i hoften. Forekomsten af slidgigt i hoften stiger med alderen.

Hoftesmerter kan også skyldes, at man har gigtbetændelse i sit hofteled, fordi man har en kronisk gigtsygdom. Det gælder blandt andet rygsøjlegigt og leddegigt.

Årsag

  • Overbelastning
  • Slitage
  • Gigtbetændelse

Symptomer

Symptomerne kan være meget varierende, men det primære er naturligt nok, at der forekommer smerter i eller omkring hoften.

Behandling

Hvis du har ondt i hoften, kan det som ofte behandles med fysioterapi og passende vejledning i forbindelse med træning. Mere alvorlige skader kan kræve en operation.

Hos Gildhøj Privathospital kan du få foretaget en kikkertoperation af hoften (hofteartroskopi). En kikkertoperation kan med stor fordel udføres, hvis der er tale om ledlæbeskader, indeklemningssyndrom eller bruskskader hos unge. Denne operation udføres kun få steder i Danmark, men kan udføres hos Gildhøj.

Hos Gildhøj er vi også eksperter i udskiftning af hofteleddet til et kunstigt led, hvis du har slitage i hoften også kaldet slidgigt. Vi anvender de mest veldokumenterede hofteproteser på verdensplan. Ved udskiftning af hofteleddet er du indlagt tre til fire dage på vores sengeafdeling.

HOFTEBEHANDLINGER

Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor ortopædkirurgi på Gildhøj Privathospital:

Claus Hovgaard

Administrerende direktør & Speciallæge i Ortopædkirurgi

CV

Lars Konradsen

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Michael Soelberg

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Micael Haugegaard

Lægefaglig ansvarlig overlæge

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.