Hofteoperation

Hos Gildhøj Privathospital har vi specialiseret os i ortopædkirurgi, herunder hofteoperationer. Vi er et af landets største hospitaler inden for ortopædisk kirurgi. Hvis du skal have foretaget en hofteoperation på Gildhøj, er det derfor nogle af Danmarks bedste og mest erfarne ortopædkirurger, der står for operationen.

En hofteoperation udføres ved alvorlige hoftesmerter. Der kan være flere årsager til hoftesmerter. Nogle af de mest normale årsager til hoftesmerter er:

  • Senen på hoftens inderside er irriteret
  • De slimsække, der sidder i forbindelse med hofterne, er irriteret
  • Slidgigt

Hoftesmerter giver mange aktivitetsbegrænsninger og er derfor en stor begrænsning i hverdagen. Hoftesmerter er en af de mest forekommende typer af smerter i bevægelsesapparatet og en almindelig grund til at søge lægehjælp. Hvis hoftesmerterne i forbindelse med slidgigt er så store, at end ikke smertestillende medicin kan hjælpe, kan det være en god ide med en hofteoperation.

Læs mere om årsagerne til, hvorfor du kan have ondt i hoften.

Behandling

Hos Gildhøj anvender vi avanceret MR-scanning til at udrede hoftelidelser. Hvis smerterne i hoften ikke skyldes slidgigt, kan vi med stor sandsynlighed finde andre årsager til smerter i hoften. Smerterne kan for eksempel skyldes senelæsioner og indeklemningssyndrom. Ved disse lidelser kan man operere med stor succes med kikkertkirurgi.

På Gildhøj Privathospital gør vi meget ud af, at der skal udvises ansvarlighed, faglig dygtighed, hjælpsomhed og samarbejdsvilje blandt vores ansatte. Dette gør, at vores undersøgelser og behandling af patienter foregår professionelt, respektfuldt og venligt med forståelse for vores patienters individualitet og den situation, som den enkelte står i. Dette gælder også ved en hofteoperation.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.