Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information

Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


På Gildhøj passer vi godt på hinanden, derfor er vi nødt til at bede pårørende blive udenfor.
For at mindske COVID19-smitten skal du medbringe mundbind og benytte det ved konsultationen.


Kikkertundersøgelse af knæ

Hvis det ikke er muligt for lægen at stille en korrekt diagnose, selvom knæet er blevet undersøgt, og der er foretaget røntgenundersøgelse, ultralydscanning og en eventuel CT- og MR-scanning, er næste skridt at udføre en kikkertundersøgelse af knæet. Kikkertundersøgelse kaldes også for artroskopi.

Via en kikkertundersøgelse i knæet kan lægen se om ledbånd, ledkapsel og brusk er beskadiget. Når lægen undersøger knæet, er det muligt at udbedre skaden og samtidig også rense leddet.

Kikkertoperation i knæ (knæartroskopi)

Ved en kikkertoperation i knæet vil kirurgen lave 3-5 små huller omkring knæet, så der både er plads til kikkert og instrumenter. Ved hjælp af kikkerten kan kirurgen se, om der er irritationer og eventuelle skader på brusken, slimhinden, menisken eller korsbåndet. Ved undersøgelsen vurderes det, om eventuelle skader kan repareres med det samme.

Knæartroskopi er især fordelagtigt, når det kommer til diagnosticering og udbedring af:

Den operationstype, som vi foretager flest af på Gildhøj Privathospital, er kikkertoperationer i knæet. Operationen er den mest pålidelige metode til at afdække knæleddets sygdomme og skader, og er således betydeligt mere sikker end både røntgenundersøgelse og scanning.

Det er muligt at reparere en meniskskade via en kikkertoperation, mens et ødelagt korsbånd er et større indgreb og dermed kræver åben kirurgi.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.