Skulder

Ondt i skulder

Skulderlidelser er relativt almindelige, og ofte er der tale om enten en smertende skulder eller en skulder, der føles løs eller går af led. At finde ud af hvilken sygdom, man har i skulderen, kan være mere vanskeligt end i for eksempel knæet. Diagnosen stilles ved at høre sygehistorien og ved en undersøgelse af skulderen.

Årsager

Der kan være mange årsager til, at du har ondt i skulderen. For at få den rette behandling er det derfor afgørende at få foretaget en grundig undersøgelse af skulderen. På Gildhøj Privathospital har vi stor erfaring med diagnosticering og behandling af lidelser i skulderen. Vi har blandt andet stor erfaring med at behandle en skulder, der er gået af led, frossen skulder, kravebensbrud og ledskred i skulderhøjdeleddet.

I venstre side kan du læse mere indgående om de forskellige tilstande og lidelser, der giver anledning til ondt i skulderen.

Behandling

Som led i diagnosticeringen vil lægen som oftest anvende ultralyd- og eller en MR-scanning. Dog er det vigtigt at pointere, at det ikke er alle skulderlidelser, der kan ses ved disse undersøgelser. Hvordan din smerte i skulderen konkret skal behandles, afhænger meget af hvilken diagnose, der stilles. Nogle gange kan et forløb hos en fysioterapeut være tilstrækkelig, mens blokadebehandling i andre tilfælde er nødvendige for at lindre smerten i skulderen. Hvis konservativ behandling ikke har den optimale effekt, kan en operation være nødvendig. Mange operationer i skulderen foregår i dag via kikkertoperation. Kikkertkirurgier en meget anvendt metode, som i den seneste tid har udviklet sig meget.

Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor ortopædkirurgi på Gildhøj Privathospital:

Claus Hovgaard

CMI

   

CV

Marianne Backer

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Mikkel Attrup

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Per Nyvold

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Peter Albrecht-Olsen

Speciallæge i ortopædkirurgi

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.