Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Afklemning af skulder

Indeklemning, også kaldet afklemning eller afklemningssyndrom, betyder, at slimsækken under det hårde skulderloft (skulderbladsfremspring) og nogle små muskelsener afklemmes.

Årsag

Afklemningen kan skyldes, at der på undersiden af det hårde skulderloft med tiden bliver dannet en knogleudvækst, som trykker på muskelsenerne. Afklemningen kan også skyldes, at de muskler, der holder skulderbladet i den rigtige position, er kommet ud af balance på grund af forkert holdning.

Afklemningen kan være forårsaget af ensidigt belastende arbejde for eksempel computerarbejde eller være udløst af et slag eller fald.

Symptomer

  • smerter i skulderen – også ved hviletilstand
  • smerter midt på overarmens yderside
  • forværring af smerterne eller hurtig følelse af træthed, når man arbejder med armen over hovedhøjde

Behandling

Lidelsen kan hos mange klares alene med fysioterapi og/eller blokader med binyrebarkhormon. Blokaderne anvendes til at reducere smerterne, så skulderen kan trænes hos en fysioterapeut. Er man ikke blevet rask efter disse behandlinger, er der oftest gode resultater med en kikkertoperation, hvor knogleudvæksten fjernes, da der derved bliver bedre plads (kaldes også en skulderslibning).

Patientvejledning

Se vores patientvejledning før operationen herPDF.
Se vores patientvejledning efter operationen herPDF.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.