Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Skulderoperation

Hvis gentagne forløb hos fysioterapeuten, aflastning eller blokadebehandlinger ikke har haft den ønskede effekt på dine skuldersmerter, så kan en skulderoperation være næste skridt i dit behandlingsforløb.

Hos Gildhøj Privathospital har vi specialiseret os i ortopædkirurgi, og vi er et af landets største hospitaler inden for ortopædisk kirurgi. Det er derfor også flere af Danmarks bedste og mest erfarne ortopædkirurger, der står for en eventuel skulderoperation.

Skuldersmerter

Skuldersmerter er normalt karakteriseret ved symptomer i og omkring led, muskler, sener og brusk, som bliver brugt i forbindelse med, at skulderen bliver bevæget. Som regel er skuldersmerter med til at forårsage en kortvarig aktivitetsbegrænsning, og i enkelte tilfælde udvikler det sig til en kronisk tilstand.

Skuldersmerter er en af de mest forekommende typer af smerter i bevægeapparatet, og en almindelig grund til at søge lægehjælp. Skuldersmerter kan i mange tilfælde fjernes helt ved at foretage en skulderoperation.

Skuldersmerter er normalt karakteriseret ved symptomer i og omkring led, muskler, sener og brusk, som er brugt i forbindelse med, at skulderen bliver bevæget. Som regel er skuldersmerter med til at forårsage en kortvarig aktivitetsbegrænsning og i enkelte tilfælde udvikler det sig til en kronisk tilstand.

Behandling

Skuldersmerter er en af de mest forekommende typer af smerter i bevægeapparatet og en almindelig grund til at søge lægehjælp. Skuldersmerter kan i mange tilfælde ved at foretage en skulderoperation fjernes helt.

På Gildhøj Privathospital gør vi meget ud af, at der skal udvises ansvarlighed, faglig dygtighed, hjælpsomhed og samarbejdsvilje blandt vores ansatte. Det gør, at vores undersøgelser og behandling af patienter foregår professionelt, respektfuldt og venligt med forståelse for vores patienters individualitet og den situation, som den enkelte står i. Dette gælder også for operationer i skulderen.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.