Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information

Mandag den 27. april træder en ny retningslinje fra Sundhedsstyrelsen i kraft. Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke tid og sted for testen på www.Coronaprover.dkeksternt link


Plastikkirurgi

 

Gildhøj Privathospital tilbyder også en række plastikkirurgiske operationer. Som med alle andre operationer på Gildhøj er kvaliteten i top, og vi har en dygtig plastikkirurgi med mange års erfaring i bagagen.

Ønsket om at få foretaget en plastikkirurgisk operation er som oftest opstået af kosmetiske årsager. Det kan fx være, at man ønsker at få strammet overskydende hud på maven op efter en graviditet eller overvægt, eller det kan være at man ønsker at få større eller mindre bryster.

Det vigtigt for os, at give dig et naturligt resultat der harmonerer med din krop, og som du er tilfreds med. I samråd med plastikkirurgen afgøres hvilken operationstype, der er egnet til netop dig, ligesom dine forventninger til operationen afdækkes, således at du opnår det ønskede resultat. Du får samtidig en grundig gennemgang af operationen, risici og efterforløbet. Det er vigtigt, at du føler dig helt tryg ved kirurgen og operationen, så der er afsat god tid til dig.

Som med alle andre operationer på Gildhøj er kvalitet og ekspertise i højsædet, og vi bruger kun de materialer, som vores erfarne læger vurderer er af højest kvalitet. Vi bruger fx udelukkende motiva implantater, som vores eksperter vurderer er markedets bedste implantatereksternt link til brystforstørrende operationer. Vi anvender de mest opdaterede metoder, som du ved forundersøgelsen bliver præsenteret for.

Hos Gildhøj Privathospital tilbyder vi en række forskellige plastikkirurgiske operationer, der passer til forskellige behov og ønsker. Via nedenstående linkbokse, kan du læse mere om de enkelte operationer vi tilbyder.

På vores Instagram @gildhoj_plastikkirurgieksternt link, åbner i nyt vindue kan du følge vores hverdag, og blive opdateret på de seneste nyheder og tilbud.

Du kan blive behandlet af følgende plastikkirurg:

Waseem Ghulam

Speciallæge i plastikkirurgi

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.