Kvalitet gennem specialisering

Plastikkirurgi

 

Gildhøj Privathospital tilbyder også en række plastikkirurgiske operationer. Som med alle andre operationer på Gildhøj er kvaliteten i top, og vi har ansat en dygtig plastikkirurgi med mange års erfaring i bagagen.

Ønsket om at få foretaget en plastikkirurgisk operation er som oftest opstået af kosmetiske årsager. Det kan fx være, at man ønsker at få strammet overskydende hud på maven op efter en graviditet eller overvægt, eller det kan være at man ønsker at få større eller mindre bryster.

Det vigtigt for os, at give dig et naturligt resultat der harmonerer med din krop, og som du er tilfreds med. I den indledende konsultation, vil vi vores kirurg rådgive dig i hvad der er de bedste muligheder for dig og dine ønsker. Som med alle andre operationer på Gildhøj er kvalitet og ekspertise i højsædet, og vi bruger kun de materialer, som vores erfarne læger vurderer er af højest kvalitet. Blandt andet bruger vi udelukkende hvad vi vurderer er markedets bedste implantatereksternt link til brystforstørrende operationer.

Hos Gildhøj Privathospital tilbyder vi en række plastikkirurgiske operationer, der passer til forskellige behov og ønsker. Via nedenstående links, kan du læse mere om de enkelte operationer vi tilbyder.

På vores Instagram @gildhoj_plastikkirurgieksternt link, åbner i nyt vindue kan du følge vores hverdag, og blive opdateret på de seneste nyheder og tilbud.

Du kan blive behandlet af følgende plastikkirurg:

Waseem Ghulam

Plastikkirurg

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.