Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Fodsmerter

Fodsmerter er et meget bredt og diffust begreb. Det er meget sjældent, at smerter er så diffust udbredt, at de rammer hele foden – så skal diagnosen ofte findes et helt andet sted. Fodsmerter kan som regel lokaliseres enten til bagfoden (se hælsmerter) eller til forfoden. Gener svarende til forfoden ses langt hyppigere hos kvinder end mænd og skyldes næsten altid slidbetingede sygdomme eller arv.

Årsag

Den hyppigste årsag til fodsmerter udgået fra forfoden er nedfalden forfod. Årsagen kan dels være arveligt betinget, dels relateret til en eller anden form for slid.

Diagnoser der kan give smerter i forfoden:

Symptomer

Symptomerne er klassisk belastningsrelaterede smerter – det vil sige jo større belastning eller aktivitet, desto værre bliver smerterne. Der er sjældent tale om rødme eller hævelse. Direkte tryk under forfoden gør ondt og kan stråle op mod ankelleddet.

Diagnosen kan ofte stilles klinisk, men især ved lidelser i storetåen kan røntgenbillede være en hjælp.

Behandling

Næsten alle forfodslidelser kan afhjælpes, i hvert tilfælde midlertidigt med et indlæg med forfodsløft. Nerveknuder kan med stor succes opereres. Lidelser i storetåen kræver i sidste ende også oftest en operation.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.