Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Fodsmerter

Fodsmerter er et meget bredt og diffust begreb. Det er meget sjældent, at smerter er så diffust udbredt, at de rammer hele foden – så skal diagnosen ofte findes et helt andet sted. Fodsmerter kan som regel lokaliseres enten til bagfoden (se hælsmerter) eller til forfoden. Gener svarende til forfoden ses langt hyppigere hos kvinder end mænd og skyldes næsten altid slidbetingede sygdomme eller arv.

Årsag

Den hyppigste årsag til fodsmerter udgået fra forfoden er nedfalden forfod. Årsagen kan dels være arveligt betinget, dels relateret til en eller anden form for slid.

Diagnoser der kan give smerter i forfoden:

Symptomer

Symptomerne er klassisk belastningsrelaterede smerter – det vil sige jo større belastning eller aktivitet, desto værre bliver smerterne. Der er sjældent tale om rødme eller hævelse. Direkte tryk under forfoden gør ondt og kan stråle op mod ankelleddet.

Diagnosen kan ofte stilles klinisk, men især ved lidelser i storetåen kan røntgenbillede være en hjælp.

Behandling

Næsten alle forfodslidelser kan afhjælpes, i hvert tilfælde midlertidigt med et indlæg med forfodsløft. Nerveknuder kan med stor succes opereres. Lidelser i storetåen kræver i sidste ende også oftest en operation.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.