Rygkirurgi

Rygkirurgi omhandler operative indgreb i ryggen. På Gildhøj Privathospital har vi gennem mange år behandlet og opereret patienter med smertefulde ryglidelser, som begrænser patienten i hverdagen og medfører nedsat livskvalitet samt arbejdsevne. Rygkirurgiske indgreb kan ofte hjælpe patienter med rygrelaterede lidelser og derved forhøje livskvaliteten.

Via rygkirurgi kan vi behandle lidelser, der relaterer sig til forandringer i rygsøjlen. Ryglidelser kan være medfødte, eller de kan opstå i løbet af livet. For eksempel fødes nogle med deform rygsøjle, mens andre bliver ramt af ledskred, brud, betændelsestilstand eller slitage i ryggen senere i livet. En stor del af den danske befolkning bliver ramt af rygsmerter, hvor en del af dem bliver til vedvarende rygsmerter. Omkring 20% af dem kan have gavn af en rygoperation, mens de resterende kan behandles konservativt – for eksempel ved blokadebehandling eller fysioterapi.

Professionel behandling

På Gildhøj Privathospital er vi førende specialister inden for rygkirurgi. Vi modtager patienter med mange forskellige lidelser.

I venstre side kan du læse mere om bestemte ryglidelser.

Før enhver rygkirurgisk operation har patienten fået fortaget en ambulant udredning og forundersøgelse af overlægerne. Dette sker for at sikre, at vores patienter får udført den helt rette rygoperation.

På Gildhøj Privathospital har vi ekstra fokus på, at der skal udvises ansvarlighed, faglig dygtighed, hjælpsomhed og samarbejdsvilje blandt vores ansatte. Det betyder, at vores undersøgelser og behandling af patienter altid udføres professionelt, respektfuldt og venligt med forståelse for vores patienters individualitet og den situation, som den enkelte står i.

Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor rygkirurgi på Gildhøj Privathospital:

michael rud lassen

Speciallæge i Rygkirurgi

   

CV

thomas pensbo

Speciallæge i neurokirurgi

   

CV

Lars valentin

Speciallæge i rygkirurgi

   

CV

Jonas Walbom

Speciallæge i rygkirurgi

   

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.