Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


ondt i ryggen

Rygkirurgi

Rygkirurgi omhandler operative indgreb i ryggen. På Gildhøj Privathospital har vi gennem mange år behandlet og opereret patienter med smertefulde ryglidelser, som begrænser patienten i hverdagen og medfører nedsat livskvalitet samt arbejdsevne. Rygkirurgiske indgreb kan ofte hjælpe patienter med rygrelaterede lidelser og derved forhøje livskvaliteten.

Via rygkirurgi kan vi behandle lidelser, der relaterer sig til forandringer i rygsøjlen. Ryglidelser kan være medfødte, eller de kan opstå i løbet af livet. For eksempel fødes nogle med deform rygsøjle, mens andre bliver ramt af ledskred, brud, betændelsestilstand eller slitage i ryggen senere i livet. En stor del af den danske befolkning bliver ramt af rygsmerter, hvor en del af dem bliver til vedvarende rygsmerter. Omkring 20% af dem kan have gavn af en rygoperation, mens de resterende kan behandles konservativt – for eksempel ved blokadebehandling eller fysioterapieksternt link.

 

Professionel behandling

På Gildhøj Privarhospital er vi førende specialister inden for rygkirurgi. Vi modtager patienter med mange forskellige lidelser.

I venstre side kan du læse mere om bestemte ryglidelser.

Før enhver rygkirurgisk operation har patienten fået fortaget en ambulant udredning og forundersøgelse af overlægerne. Dette sker for at sikre, at vores patienter får udført den helt rette rygoperation.

På Gildhøj Privathospital har vi ekstra fokus på, at der skal udvises ansvarlighed, faglig dygtighed, hjælpsomhed og samarbejdsvilje blandt vores ansatte. Det betyder, at vores undersøgelser og behandling af patienter altid udføres professionelt, respektfuldt og venligt med forståelse for vores patienters individualitet og den situation, som den enkelte står i.

Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor ortopædkirurgi på Gildhøj Privathospital:

Lars Valentin

Speciallæge i rygkirurgi

   

CV

Martin Gehrchen

Speciallæge i rygkirurgi

   

Peter Blyme

Speciallæge i rygkirurgi

 

CV

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.