Kvalitet gennem specialisering

Sportsskader - info

Sportsskader

På Gildhøj Privathospital er vores ortopæd- og idrætskirurger specialiseret i diagnosticering og behandling af sportsskader. En korrekt diagnose og efterfølgende behandling er meget afgørende for dit videre forløb, og hos GHP vil vi gøre alt for at hjælpe dig med din skade fra start til slut.

Sportsskader kan som udgangspunkt opdeles i to kategorier:

Traumatiske skader

Skader, der opstår pludseligt ved for eksempel et fald eller en takling.

De typiske traumatiske skader er korsbånds-, menisk- og bruskskader i knæ. I skulderen er det typisk ledskred i selve skulderen eller skader på senerne (rotator cuff-læsion).

Overbelastningsskader

Skader, som ofte har udviklet sig gradvist over tid ved for eksempel for meget eller forkert træning. Når det gælder overbelastningsskader, er det typisk springerknæ, løberknæ, skinnebenssmerter, kasteskulder eller tennisalbue.

Men vi ser også mange andre specielle overbelastningsskader såsom stressbrud, tennislæg og kronisk kompartmentsyndrom i underarme med mere.

I venstre side kan du læse mere om hver enkelt skade, der er opstået i forbindelse med sport eller idræt.

 

Behandling

Vi har stor rutine i at vurdere alle former for sportsskader og idrætsskader. Talrige eliteidrætsudøvere fra mange forskellige idrætsgrene er gennem tiden blevet vurderet og behandlet på Gildhøj Privathospital. Mange af de sportsfolk, som vi ser i det daglige, er dog ganske almindelige sportsudøvere i alle aldersgrupper og på alle niveauer, men med mange forskellige typer skader.

Erfarne specialister

Lægerne, der er tilknyttet Gildhøj Privathospital, er specialister i at udrede og behandle dine sportsskader inden for hele bevægeapparatet. Vi har adgang til røntgen og diverse scanninger til hjælp i udredningen. Vi sørger for at holde os opdaterede, og kan tilbyde de nyeste typer af behandlingsmetoder.

Flere af vores læger er diplomlæger i idrætsmedicin og har gennem medvirke i idrætsmedicinske organisationer en tæt relation til idrætsverden.

Moderne faciliteter

Hvis du skal behandles for en idrætsskade på Gildhøj Privathospital, kan du være sikker på at blive behandlet med moderne faciliteter. Gildhøj Privathospital råder over højteknologiske operationsstuer og rummelige og moderne sengestuer. Der er mulighed for både ambulante behandlinger og operationer, der kræver kortere eller længerevarende indlæggelse.

Du vil blive behandlet af følgende specialister indenfor sportsskader på GHP Gildhøj Privathospital:

Claus Hovgaard

Administrerende direktør & Speciallæge i Ortopædkirurgi

CV

Lars Konradsen

Speciallæge i ortopædkirurgi

CV

Marianne Backer

Speciallæge i ortopædkirurgi

CV

Micael Haugegaard

Lægefaglig ansvarlig overlæge

CV

Mikkel Attrup

Speciallæge i ortopædkirurgi

CV

Nicolaj Winther

Speciallæge i ortopædkirurgi

Per Nyvold

Speciallæge i ortopædkirurgi

CV

Peter Albrecht-Olsen

Speciallæge i ortopædkirurgi

CV

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.