Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Kikkertundersøgelse af knæ

Hvis det ikke er muligt for lægen at stille en korrekt diagnose, selvom knæet er blevet undersøgt, og der er foretaget røntgenundersøgelse, ultralydscanning og en eventuel CT- og MR-scanning, er næste skridt at udføre en kikkertundersøgelse af knæet. Kikkertundersøgelse kaldes også for artroskopi.

Via en kikkertundersøgelse i knæet kan lægen se om ledbånd, ledkapsel og brusk er beskadiget. Når lægen undersøger knæet, er det muligt at udbedre skaden og samtidig også rense leddet.

Kikkertoperation i knæ (knæartroskopi)

Ved en kikkertoperation i knæet vil kirurgen lave 3-5 små huller omkring knæet, så der både er plads til kikkert og instrumenter. Ved hjælp af kikkerten kan kirurgen se, om der er irritationer og eventuelle skader på brusken, slimhinden, menisken eller korsbåndet. Ved undersøgelsen vurderes det, om eventuelle skader kan repareres med det samme.

Knæartroskopi er især fordelagtigt, når det kommer til diagnosticering og udbedring af:

Den operationstype, som vi foretager flest af på Gildhøj Privathospital, er kikkertoperationer i knæet. Operationen er den mest pålidelige metode til at afdække knæleddets sygdomme og skader, og er således betydeligt mere sikker end både røntgenundersøgelse og scanning.

Det er muligt at reparere en meniskskade via en kikkertoperation, mens et ødelagt korsbånd er et større indgreb og dermed kræver åben kirurgi. For at opnå det bedste behandlingsresultat efter kikkertoperationen, bør du genoptræne dit knæ, så du genvinder styrke og mobilitet i knæet.


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.