Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Vores fysioterapi er stadig åben, vi vil stadig se patienter. Tilmed vil operationer/behandlinger gennemføres.


Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


På Gildhøj passer vi godt på hinanden, derfor er vi nødt til at bede pårørende blive udenfor.
For at mindske COVID19-smitten skal du medbringe mundbind og benytte det ved konsultationen.


Tumorkirurgi

Omfatter i bred forstand kirurgisk fjernelse af knuder eller svulster i kroppen.

Gildhøj Privathospital har siden 2017 tilbudt fjernelse af godartede knuder først og fremmest på arme og ben, samt tilstødende dele af kroppen, på ryggen og i nakken.

Det drejer sig først og fremmest om fedtknuder (såkaldte lipomer) beliggende i underhuden i eller mellem muskler men man vil også kunne tilbyde fjernelse af andre billeddiagnostisk afklarede, godartede knuder.


MR- og UL-skanninger

Gennem en lang årrække, har man ved Gildhøj Privathospital, med MR- og UL-skanninger foretaget diagnostisk udredning af sygdomme i bevægeapparatet. Heraf følger, at man også indenfor tumorudredning, i mange år har kunnet tilbyde særlig MR-tumorudredning, efter retningslinjer udstukket af Hovedstadsregionen. Dette samarbejde betyder, at usikre fund systematisk resulterer i henvisning til højt specialiserede radiologer og kirurger i det offentlige sundhedsvæsen.


Forløbet

På Gildhøj Privathospital møder du en erfaren tumorkirurg med mange års erfaring i såvel fedtknuder, som andre god- og ondartede knuder i bevægeapparatet. Udredning og behandling baserer sig altid på en grundig ambulant forundersøgelse, med vurdering af behov for supplerende udredning, risiko og alternativer, samt anæstesibehov. Nogle knuder vil kunne fjernes i lokalbedøvelse, mens andre kræver fuld bedøvelse. Alt fjernet tumorvæv sendes til undersøgelse hos erfarne og anerkendte patologer, og patienterne får altid ambulant svar på resultaterne.


Behandling

På Gildhøj Privathospital har vi ekstra fokus på, at der skal udvises ansvarlighed, faglig dygtighed, hjælpsomhed og samarbejdsvilje blandt vores ansatte. Det betyder, at vores undersøgelser og behandling af patienter altid udføres professionelt, respektfuldt og venligt med forståelse for vores patienters individualitet og den situation, som den enkelte står i.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.