Selvbetaler


Selvbetaler

På Gildhøj Privathospital kan man henvende sig som privatpatient uden forudgående henvisning fra egen læge eller sygehus til en forundersøgelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os på nedenstående telefonnummer, hvor en af vores lægesekretærer vil være behjælpelig med at henvise dig til rette læge:

  • Gildhøj Privathospital København: 43 43 92 92

Betalingsbetingelser

Konsultationer, herunder forundersøgelser og kontroller, betales kontant eller på dankort i receptionen umiddelbart efter undersøgelsens afslutning.

Operationer betales forud senest fem dage før operationsdagen. Du får tilsendt et betalingsbrev med vores kontonummer til en bankoverførelse. Du har også mulighed for at betale med dankort eller kontanter.

Finansiering

Det er også muligt for selvbetalere at låne penge til behandling på Gildhøj. Dette foregår via Sundhed+, som er en kreditordning til finansiering af behandlinger. Du kan læse mere om Sundhed+ her Eksternt link. eller nederst på siden. Yderligere spørgsmål til Sundhed+, skal foregå via kontakt@sundhedplus.dk eller på 82 82 83 83.

Priser

Du kan finde vores priser her.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.