Gildhøj støtter

Vores støtteprojekter

Vi har udvalgt en række samarbejdspartnere, der hver især arbejder med projekter som vi kan bakke 100 % op om. Det er vigtigt for Gildhøj Privathospital, at vi støtter projekter som har forbindelse til vores virke som en seriøs, ambitiøs og ansvarsbevidst sundhedsoperatør. Vores støtteprojekter er verificerede af de strengeste branchestandarder gennem eksempelvis Gold Standard og Verified Carbon Standard.

Vi støtter gennem nedensående organisationer alt lige fra træplantning af mangroveskov på Madagaskar til vandborringsprojekter i Uganda og Zimbabwe samt indfangelse af metangas i Kina.

Derudover støtter vi Global Medical Aid Eksternt link, åbner i nyt vindue. ved at sende medicin og hospitalsudstyr til udviklingslande.

Vi er desuden stolte over at bidrage til Børnecancerfonden Eksternt link, åbner i nyt vindue., der hver dag kæmper for at forbedre behandlingsmulighederne og sikre bedre forhold for børn med cancer. Børnecancerfonden er den fond, der igennem de senest 25 år har bidraget med flest penge til forskning og behandling af kræft hos børn. Derfor støtter vi Børnecancerfonden.Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.