Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).GHP udvider kompetencer og fysiske rammer

Udgivet d. 3. april 2017

2017 byder på spændende begivenheder og tiltag for GHP Danmark. Nye kompetencer er budt om bord på begge hospitaler, og ønsket om ekstra plads på Gildhøj er indfriet. Hospitalernes udvidelse betyder blandt andet at flere ressourcer er samlet i ét hus, og at vi derfor kan tilbyde endnu stærkere tværfaglighed til vores patienter.

Den 1/1 slog Gildhøj dørene op for 300 ekstra kvadratmeter. Den ekstra plads på giver bl.a. hospitalet fire nye ambulatorierum samt nye, lækre ventefaciliteter ved indgang 2.

På kompetencefronten er vi stolte af, at have styrket vores faggruppe inden for rygkirurgi. Vi har udvidet vores rygteam med to fuldtidsansatte læger på Gildhøj – Peter Blyme og Samira Naderifar. Ole Amtoft og Rachid Bech-Azedine er fortsat knyttet til Gildhøj som konsulenter.

I 2017 sætter vi endnu mere fokus på tværfaglighed og har for mål at øge medarbejdernes forståelse for, hvad vi hver især kan. Ugentlige konferencer om patientcases, ryg-, ortopædkirurgi osv. styrker speciallægernes viden på kroppens knogler, sener, led, ledbånd og muskler, som gør, at vi kan hjælpe patienten endnu bedre.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.