Gildhøj akkrediteres igen

Udgivet d. 7. maj 2017

I februar 2017 stod to mand klar på Brøndbyvester Boulevard 16. Gildhøj skulle nemlig endnu engang igennem kvalitetsvurderingen af DDKM (Den Danske Kvalitetsmodel).

Igen i år er vi stolte af at kunne fortælle, at Gildhøj er blevet vurderet til den højeste status - nemlig 'AKKREDITERET'.

Sygepleje– og Kvalitetschef, Marianne Lauritzen og Lægefaglig Ansvarlig, Micael Haugegaard var de to tovholderne på undersøgelsen af Gildhøj, da hospitalet i de kolde vintermåneder skulle igennem processen med DDKM. For medarbejdere betyder akkrediteringen ikke blot, at hospitalet lever op til landets kvalitet, men giver også en indikator på, at de interne strukturer fungerer:

”Gildhøj har i 2016 haft et af sine bedste år med øget produktivitet og medarbejdertilgang, hvilket for mig som Kvalitetschef gør akkrediteringen endnu mere værdifuld. Det betyder jo, at den også er et bevis på, at det er lykkedes at introducere nye medarbejdere og samtidig opretholde den gode kvalitet - også på papiret,” fortæller Marianne Lauritzen.

Micael supplerer samtidig med, hvordan akkrediteringen påvirker ham i en positiv retning i hans daglige virke:

”Det var værdifuldt at opleve, at det jeg, som Lægefaglig Ansvarlig, i dagligdagen oplever som god kvalitet også bliver anerkendt. Samtidig giver akkrediteringen mig et brugbart middel til fortsat at værne om den gode kvalitet.”

Vi er rigtig stolte af resultatet af besøget, hvoraf kvalitetsvurdering fra bl.a. DDKM lyder på:

"Surveyteamet mødte en professionel medarbejderstab, der med stolthed, glæde og imødekommenhed deltog som en aktiv del af surveyet. Patienterne blev mødt med venlighed og respekt i gode og sikre omgivelser.


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.