Kvalitet gennem specialisering

Gildhøj Privathospital tilbyder også Fysioterapi

Udgivet d. 30. maj 2017

Den 1. juni har to dygtige fysioterapeuter, Carsten Juhl og Jimmy Lundgaard-Nielsen, første dag på Gildhøj Privathospital, hvor de indtager de nye lokaler ved indgang 2. Hospitalet tilbyder nu en total behandlingspakke.


På Gildhøj Privathospital er tværfaglighed altid blevet vægtet højt. Medarbejderne tror på, at patienterne kan få den bedste behandling, hvis flere kompetencer bringes i sammenspil. Det udgangspunkt var med til at lægge grundstenen for fysioterapeuternes ansættelse.

”Kirurgi står sjældent alene, og den rette træning er af stor værdi for et rigtig godt resultat. Eksempelvis har vores skulderlæger udarbejdet flere fysioterapivejledninger, hvilket nu bliver en fornøjelse at kunne gennemføre i et tæt samarbejde med patienten, lægen og fysioterapeuten,” fortæller Hospitalschef, Ingrid Grønbæk.

Samtidig skal ansættelsen af fysioterapeuterne være med til at øge patienternes generelle tilfredshed. Et forløb hos en fysioterapeut, hvor der samtidig kan gives en lægelig vurdering med mulighed for scanning – alt i samme hus – skal være med til at skabe værdi og tryghed i form af effektivitet og kvalitetsrig træning. Begreber som netop er fokus i den nye fysioterapi.

”Vi har et rigtig godt samarbejde med mange fysioterapeuter og klinikker, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med. Men med fysioterapeuter in house har vi nu mulighed for at følge patienten på endnu tættere hånd i forbindelse med træning.”

Fysioterapeuterne kommer til at indgå i behandlerteamet: præ-, per-, og postoperativt. Samarbejdet med lægerne vil være tæt, hvor de sammen skal varetage den rehabilitering, der ikke kræver kirurgi.

De ansatte fysioterapeuter er udvalgt fra en stor ansøgerskare. De er valgt på baggrund af deres høje kompetencer og interesse for at være en del af et team, der arbejder tæt sammen - med dét formal at gøre det enkelte patientforløb let og professionelt.

Carsten Juhl har været selvstændig praktiserende fysioterapeut siden 1998 med stor bredde og variation i patientskaren. Han er skulderspecialist og en aktiv cykelrytter.

Jimmi Lundgaard-Nielsen har været selvstændig praktiserende fysioterapeut siden 2006, og har 10 års erfaring med behandling af idrætsskader hos børn og voksne.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.