Kvalitet gennem specialisering

Ny skulderkirurgi på Gildhøj

Udgivet d. 14. december 2017

Som det første Privathospital i Danmark, er Gildhøj klar med ny skulderkirurgi i form af den vandoppustelige ballon, InSpace. Det vækker nye muligheder for hospitalets kirurger og deres patienter.


Gildhøj har mange års erfaring med skulderkirurgi, hvor patienter med skader i skulderen oplever positive resultater efter operation og/eller genoptræning. Men hos patienter med større skader, hvor senerne i skuldermanchetten er revet helt over, kan det være vanskeligere for patienterne at få helt styr på ledhovedet igen. Det kan kræve et kunstigt skulderled, som indebærer en omfattelig operation.

En ny opfindelse skal derfor være med til at hjælpe disse patienter, og give dem bedre resultater med mildere midler. Den vandoppustelige, InSpace ballon, som har sin oprindelse i Israel, lægges ind mellem ledbåndene og ledhovedet.

Resultaterne fra udenlandske undersøgelser viser nu ballonens endelige effekt , og hos Gildhøj har Speciallæge i Ortopædkirurgi, Per Nyvold, klargjort sig til at indvie operationsformen i Danmark:

”Jeg har læst al litteratur om ballonen, været i Frankrig to gange, og igangsat samarbejde med den europæiske produktchef, der kommer til Danmark for, at hjælpe os med at sikre, at vores operationer forløber helt, som de skal.”

Speciallægen er begejstret for den nye metode, og glæder sig til at modtage patienter, hvor normal operation ikke har givet optimale resultater:

”Hos patienter med større skader, hvor man ikke kan sy senerne sammen, eller skabe gode resultater med genoptræning, er InSpace ballonen en meget positiv nyhed. Den vil på en meget skånsom måde give gode resultater med bedre bevægelighed for vores patienter,” afslutter Per Nyvold.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.