Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Nye fod-ankelkirurger på Gildhøj

Udgivet d. 3. september 2018

Pr. 1. september 2018 kan vi glædeligt meddele, at vi får to nye erfarne fod-ankelkirurger i vores dygtige lægeteam.

Vi er glade for at kunne byde vores to nye fod- og ankelkirurger overlæge Kim Hegnet Andersen og overlæge Jens Kurt Johansen velkommen i lægeteamet på Gildhøj Privathospital. Her på hospitalet har vi specialisering i højsædet, og de to nye læger er ingen undtagelse - de har nemlig mange års erfaring med fod- og ankelkirurgi, og vi kan nu tilbyde hele paletten inden for dette speicale, således både for- mellem- og bagfodskirurgi.

Jens har erfaring fra ansættelser på fod-ankelsektionen på både Køge, Odense og Hvidovre Universitetshospital. Jens har endvidere gennemført fellowship i Tyskland, og er desuden en erfaren underviser på kurser i fod-ankelkirurgi for både læger og andre faggrupper og er bestyrelsesmedlem i Dansk Fod-ankelkirurgisk Selskab.

Kim har erfaring fra tidligere ansættelse som afdelingslæge på Køge Sygehus, og han har siden 2013 været en del af den højtspecialiserede Fod- og Ankelkirurgiske sektion på Hvidovre Hospital, hvor han er ansat som overlæge. Udover den såvel basale som mere komplekse fod-ankelkirurgi, har Kim speciel interesse og stor erfaring med skopisk kirurgi i bagfoden.

Med vores to nye fod- og ankelspecialister kan vi fortsat sikre den højeste ekspertviden inden for kirurgien, og vi ser frem til at have Jens og Kim som en del af vores lægeteam på Gildhøj Privathospital.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.