Markedets bedste brystimplantater

Udgivet d. 21. november 2018

På Gildhøj Privathospital vil vi sikre, at vores patienter får et resultat af højeste kvalitet med de seneste teknologier når de får lavet brystoperationer hos vores plastikkirurg Waseem Ghulam. Derfor bruger vi udelukkende hvad vores eksperter vurderer er markedets bedste implantater: Nemlig Motiva. I nedenstående vil vi gøre dig klogere på, hvorfor vi har valgt at vi kun vil arbejde med netop dette implantat på Gildhøj Privathospital.

Motiva-implantatet er udarbejdet så det passer til den moderne kvinde, der ønsker et naturligt og langtidsholdbart resultat. Derudover er implantaterne udarbejdet med de nyeste teknikker, som mindsker risici for komplikationer der kan komme i forbindelse med en brystforstørrende operation.

Højere sikkerhed

Motiva-implantatet’s slogan er Safety Through Innovation - og det er med god grund. Implantaterne indeholder nemlig en lang række innovative egenskaber, der gør, at det er sikrere end de alternativer markedet ellers tilbyder. Grundet SilkSurface-teknologien reducerer implantaterne risikoen for kapseldannelse og inflammationer i kroppen samt andre problemer, der sædvanligvis er forbundet med traditionelle brystimplantater.

Implantatet indebærer blandt andet en innovativ forbedring i selve overfladen. Traditionelt har brystimplantater ind til nu haft en en glat eller tekstureret (ru) overflade, men nyere tids studier har vist, at kraftig teksturering kan forårsage komplikationer. Den mest anvendte teknologi fra Motiva er SilkSurface, der har mindre overfladedimensioner, hvilket medfører at implantatet bliver mere biokompatibelt. Studier har vist, at alle de implantatoverflader Motiva tilbyder, har en lav komplikationsfrekvens, i alt mindre end 1 %.

Mindsker ardannelse

Foruden en langt mindre risiko for komplikationer i forbindelse med operationen, er Motiva-implantatet også udformet, så det mindsker ardannelse ved en brystforstørrelse. Det er særligt implantaternes unikke funktionalitet i gelegenskaberne samt i udvalget af instrumenter der muliggør en lettere og atraumatisk indføring af brystimplantatet. I skrivende stund findes der ingen andre implantater på markedet, der tillader brystforstørrelse med så minimale ar, da de andre implantaters stivhed medfører en meget krævende operation, hvor gelfrakturer ofte kan forekomme. Motiva-implantatets gelegenskaber eliminerer disse risikofaktorer.

Naturligt udseende

Motiva Ergonomix er ergonomisk udformet, hvilket gør at brysterne ser ud, føles som og bevæger sig som naturlige bryster. Den sammenhængende gel forhindrer, at silikonen lækker, hvis der mod al forventning skulle forekomme en brist. Dertil er der også langt mindre risiko for, at det rynker, da implantaterne altid er 100 % fyldte.

Motiva Hybrid er en teknik, der bruges for at opnå en balance mellem silikonen og patients eget brystvæv eller for at tilpasse brystets udseende. Det er dertil muligt at benytte standardiserede metoder til fedttransplantation i forbindelse med brystimplantatkirurgi. Her kan der opnås et mere naturligt resultat, når kirurgen også former brystet i overensstemmelse med patientens ønsker.

Garanti

Alle ergonomix-implantater er omfatter af 1 års garanti, der dækker op til 2.500 € pr. implantat til reoperation ved kapselkontraktur eller brist – dette sker dog yderst sjældent. Garantien kan forlænges til 5 år via Motiva 5 års garantiprogram.

Waseem Ghulam, Gildhøjs erfarne plastikkirurg, har længe arbejdet med Motiva implantatet, og kan bekræfte, at det er af yderst høj kvalitet. Han udtaler:

» Jeg har endnu ikke set et tilfælde af kapseldannelse eller at et implantat er gået i stykker. Implantaterne er bløde og føles naturlige. De er dyrere end andre typer implantater, men man får virkelig kvalitet for pengene med Motiva – og samtidig har de en yderst fair garantiordning. «

Du kan læse meget mere om Motiva implantatets fordele og garantiydelser på Motivas hjemmeside her Eksternt link, åbner i nyt vindue..

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få foretaget en brystforstørrende operation med Motiva-implantatet? Så kontakt os endelig for mere information via nedenstående kontaktformular.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.