Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Hjertestarter på Gildhøj

Udgivet d. 27. juni 2019

Hvert år får omkring 4.000 mennesker i Danmark hjertestop uden for hospitalet - og hos Gildhøj vil vi gerne være med til at nedbringe denne statistik. Vi har derfor anskaffet os en hjertestarter, som er placeret ved receptionens indgang.

Med en hjertestarter er chancerne for overlevelse gode - og vi er er stolte over at kunne gøre en forskel.

Når minutter er afgørende

Antallet af hjertestartere i Danmark er stigende, og hver dag får flere end 10 danskere hjertestop. I tilfælde af hjertestop starter en kamp mod uret, og chancerne for at overleve falder desto længere tid der går uden genoplivning.

Hos Gildhøj er vores håb, at hjertestarteren kan redde liv uden for hospitalet, og at hjerteløbere vil bruge den i tilfælde af hjertestop. Tilmed vil vores sundhedfaglige personale kunne reagere hurtigt og effektivt i tilfælde af hjertestop.

I denne video Eksternt link, åbner i nyt vindue. tager læge og forsker, Carolina Malta Hansen, dig med bagom projektet, og fortæller om hjerteløbere.

 

Hvad er en hjertestarter?

En hjertestarter er et apparat, der kan "genstarte" hjertet efter hjertestop ved at give et eller flere elektriske stød gennem brystkassen.

Hjertestarteren består af selve maskinen og to elektroder. Gennem elektroderne kan hjertestarteren aflæse hjertets elektriske rytme og vurdere, om der skal afgives stød.


Som hjerteløber vil du ikke kunne træde forkert, når du vælger at træde til

I dag er 40.000 hjerteløbere, og de gør en stor forskel, og når frem før ambulancen 4 ud af 10 gange.

Når der sker et hjertestop vil hjerteløbere i området få besked på deres Hjerteløber-app, og de vil hurtigt kunne reagere og assistere.

Alle personer over 18 år kan blive hjerteløbere, og det eneste krav er, at du skal downloade en Hjertestarter-app til IPhone Eksternt link. eller Android Eksternt link., og læse trin-for-trin guiden. Eksternt link.


Facebookgruppe for hjerteløbere

Tryg Fonden har oprettet en lukket Facebookgruppe Eksternt link. til alle hjerteløbere. I Facebookgruppen kan du stille spørgsmål og udveksle erfaringer med andre hjerteløbere i trygge rammer.


Læs mere om hjertestarter.dk her. Eksternt link.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.