Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienter på Gildhøj skal have et gyldigt coronapas samt en negativ kvik-test (ikke selv-test), der er mindre end 48 timer gammel eller en negativ PCR-test, der er under 72 timer gammel. Hvis du har været smittet med Covid-19 og derfor ikke kan fremvise en negativ test, skal du medbringe et gyldigt coronapas.

 

Hvis du skal opereres med fuld bedøvelse eller spinalbedøvelse (bedøvelse i ryggen), skal der gå mindst 6 uger fra overstået infektion med Covid-19 til din operation. Skal du opereres med lokalbedøvelse, kan du blive opereret 10 dage efter din positive coronatest.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient.


På Gildhøj Privathospital anbefaler vi, at alle bliver fuldt vaccineret for at mindske smitte på vores hospital, og i det øvrige samfund

(opdateret den 21. januar, 2022).Partnerskabet mellem Hørsholm 79ers og Gildhøj fortsætter

Udgivet d. 21. august 2019

Gildhøj og Hørsholm 79ers Basketball har længe spillet på samme hold - og nu har de valgt at fortsætte det gode samarbejde.

Gildhøj Privathospital har genforhandlet deres aftale med Hørsholm 79ers Basketball Eksternt link., og kan derfor forsat være behandlingshospital for det mest vindende og sete kvindebaskethold i Danmark. Sammen har Gildhøj og Hørsholm 79'ers skabt idræt på højt niveau, og Gildhøj har flere gange hjulpet spillerne tilbage på banen.

Hørsholm 79ers Basketball er glade for at samarbejdet kan fortsætte, eftersom Gildhøj er specialiserede i idrætsskader og har mange års erfaringer med professionelle idrætsfolk.

Hos Hørsholm 79ers har de sat ord på samarbejdet, og direktør Jesper Tullin siger følgende:

Vi sætter stor pris på samarbejdet med Gildhøj og er glade for og stolte af, at dette videreføres. Det betyder meget for os, at vores spillere som følge af partnerskabet med Gildhøj har hurtig og effektiv adgang til professionelt at få vurderet og behandlet skader. Partnerskabet er noget, som kommer vores elitespillere til gode, men også vores øvrige medlemmer, trænere, familie, frivillige og øvrige partnere har adgang til behandling på Gildhøj på særligt attraktive vilkår. Vi ser frem til at fortsætte partnerskabet med Gildhøj, og er stolte af, at bære Gildhøj-logoet, når vores mest vindende og sete kvindebaskethold igen skal ud og kæmpe for medaljer i den kommende sæson”.


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.