Partnerskabet mellem Hørsholm 79ers og Gildhøj fortsætter

Udgivet d. 21. august 2019

Gildhøj og Hørsholm 79ers Basketball har længe spillet på samme hold - og nu har de valgt at fortsætte det gode samarbejde.

Gildhøj Privathospital har genforhandlet deres aftale med Hørsholm 79ers Basketball Eksternt link., og kan derfor forsat være behandlingshospital for det mest vindende og sete kvindebaskethold i Danmark. Sammen har Gildhøj og Hørsholm 79'ers skabt idræt på højt niveau, og Gildhøj har flere gange hjulpet spillerne tilbage på banen.

Hørsholm 79ers Basketball er glade for at samarbejdet kan fortsætte, eftersom Gildhøj er specialiserede i idrætsskader og har mange års erfaringer med professionelle idrætsfolk.

Hos Hørsholm 79ers har de sat ord på samarbejdet, og direktør Jesper Tullin siger følgende:

Vi sætter stor pris på samarbejdet med Gildhøj og er glade for og stolte af, at dette videreføres. Det betyder meget for os, at vores spillere som følge af partnerskabet med Gildhøj har hurtig og effektiv adgang til professionelt at få vurderet og behandlet skader. Partnerskabet er noget, som kommer vores elitespillere til gode, men også vores øvrige medlemmer, trænere, familie, frivillige og øvrige partnere har adgang til behandling på Gildhøj på særligt attraktive vilkår. Vi ser frem til at fortsætte partnerskabet med Gildhøj, og er stolte af, at bære Gildhøj-logoet, når vores mest vindende og sete kvindebaskethold igen skal ud og kæmpe for medaljer i den kommende sæson”.


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.