Gildhøj bliver CO2-neutral

Udgivet d. 12. december 2019

Vi vil gøre Gildhøj grønnere, og har derfor allieret os med den klimavenlige organisation RenSti Eksternt link.. Sammen med RenSti bliver vi et CO2-neutralt hospital, som med afsæt i FNs Verdensmål Eksternt link. vil accelerere den grønne omstilling.

Vi kompenserer for vores CO2-udledning

På Gildhøj er der en række produkter, som vi qua vores arbejde er nødsaget til at benytte i den daglige drift. Men eftersom vi gerne vil tage del i den bæredygtige omstilling har vi valgt, at kompensere for vores CO2-udledning sammen med RenSti.

RenSti er en klimaorienteret organisation, som udregner CO2-udledning for virksomheder og privat personer. Vi har derfor indsendt vores el- og plastikforbrug til RenSti, som har haft tallene gennem deres lommeregner. Resultatet er en rapport, hvori der står hvor meget CO2 vi udleder, men også hvordan vi gennem beplantning og beskyttelse skove kompenserer for vores udledning.

Gildhøj og FNs 17 Verdensmål

I 2016 vedtog FN 17 verdensmål, som har til formål at skabe en mere bæredygtig udvikling frem til 2030.

I samarbejde med RenSti skaber vi udover de klimatiske fordele, også en lang række sociale gevinster, så som ligestilling, rent drikkevand, bekæmpelse af HIV/AIDS, uddannelse og velfungerende hospitaler mm.

Vi er derfor stolte over at kunne dække følgende otte Verdensmål: 1, 3, 4, 5, 6, 8, 13 og 15 (Afskaf fattigdom, Sundhed og trivsel, Kvalitetsuddannelse, Ligestilling mellem kønnene, Rent drikkevand og sanitet, Anstændige jobs og økonomisk vækst, Klimaindsats og Livet på land.

Opbakning fra medarbejderstaben

I vores arbejde med at blive CO2-neutrale vil vi gerne have vores medarbejdere med ombord, og har derfor oprettet en webshop, der fungerer som et online loppemarked. Her kan medarbejdere uploade billeder med ting og tøj, som de vil sælge. Mange har ejendele som ikke længere bliver brugt, og de vil via et salg i vores webshop kunne nedbringe Gildhøjs CO2-udledning.

Alle pengene fra webshoppen går udbeskåret til RenSti.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.