Gildhøj har fået vokseværk

Udgivet d. 18. december 2019

Gildhøj Privathospital har de sidste par måneder renoveret og istandsat yderligere 1000 m2, og kan fremover tilbyde bedre faciliteter til patienter og ansatte.

I denne uge er flere af vores læger rykket over i den nyrenoveret fløj, og Gildhøj har dermed fået et samlet areal på 4000 m2 og adgang til 35 ambulatorierum.

Ifølge direktør og ortopædkirurg, Claus Hovgaard, har beslutningen om at udvide længere været under opsejling, og han glæder sig til at patienter og kollegaer får nye muligheder. Claus fortæller:

På Gildhøj Privathospital har vi øget vores omsætning de sidste fire år, og har for at imødekomme den store vækst gennemført seks større eller mindre byggeprojekter. Vi har stor succes med at være et privathospital, fordi vi skaber et rart og professionelt miljø med fokus på vores patienter”.

Et hospital i udvikling

At Gildhøj får mere plads skyldes både en ambition om at patienterne skal have de mest optimale forhold, men udvidelsen beror også på et ønske om at skabe plads og udviklingsmuligheder for de ansatte. For Gildhøj er det vigtigt, at de ansatte har gode arbejdsforhold. Det er væsentligt, at arbejdsglæde og motivation går hånd i hånd, eftersom det skaber gode patientforløb. Claus siger:

Med tilbygningerne sikrer vi også vores fremtid. Vi får mulighed for at få plads til nye specialer. Bl.a. starter vi i løbet af 2020 både mave- og tarmkirurgi, samt udredning- og behandling af hudsygdomme. Gildhøj Privathospital er godt rustet til fremtiden, og til at følge op på den succes vi har via vores mange glade og trofaste patienter”.


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.