Kvalitet gennem specialisering

Pga. Coronavirus holder vi åbent med begrænset aktivitet.

Er der ændringer i din booking vil du modtage en SMS eller et telefonopkald.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 43439292 mandag til fredag kl. 9-16


Pga. Coronavirus må vi desværre opfordre alle pårørende til ikke at møde op på Gildhøj Privathospital.

Vi tager anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen alvorligt, og indlagte patienter kan derfor ikke modtage besøg.

Lukning af operative indgreb pr. 28. marts

Udgivet d. 24. marts 2020

Vi har i dag modtaget en anmodning fra Sundhedsstyrelsen, fordi det offentlige sundhedsvæsen har brug for mere kapacitet i COVID 19-beredskabet. Sundhedsstyrelsen har derfor bedt os stille respiratorer og anæstesiapparater til rådighed, samt mandskab og værnemidler.

Anmodningen fra Sundhedsstyrelsen vil betyde at Gildhøj Privathospital vil lukke alle operative indgreb pr. 28. marts 2020, og er derfor i gang med at kontakte patienter, som bliver påvirket af denne ændring. Dog modtager vi stadig patienter til forundersøgelse, MR- og ultralydscanninger, endoskopier og operationer i lokalbedøvelse. 

Påbuddet fra Myndighederne er gældende for alle privathospitaler i Danmark, som ligger inde med vigtigt udstyr, der kan bruges til at bekæmpe coronavirus.

Sekretariatschef, Mette Nord, fra Sundhed Danmarkeksternt link fortæller: "Vi står i en meget usædvanlig og ekstraordinær situation og selvfølgelig skal vi på tværs af hele branchen, om den er privat eller offentlig, melde os klar til at komme bedst muligt gennem krisen med så få tabte menneskeliv som muligt".


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.