Grundlægger af Gildhøj Privathospital er død

Udgivet d. 28. april 2020

Nuværende medejer og adm. direktør Claus Hovgaard og lægefaglig ansvarlig overlæge Micael Haugegaard har skrevet et mindeord, som kan læses herunder.

Det er med stor sorg at vi har erfaret at Eilif Larsen er gået bort. Eilif var uddannet speciallæge i ortopædkirurgi fra Region Hovedstaden og havde sine ansættelser på bl.a. Gentofte og Hvidovre Hospital og Rigshospitalet. Eilif grundlagde i 1991 Gildhøj. Og valgte herved at starte selvstændig privat virksomhed. På det tidspunkt var der ikke noget, der hed sundhedsforsikringer. Men Eilif havde stor veneration for sportsudøvere og balletdansere med skader. Og Eilif mente der var behov for et ortopædkirurgisk behandlingstilbud, som man ikke kunne finde andre steder. Det viste sig at være den helt rigtige ide, og Eilif fik hurtigt succes.

Eilif havde en meget unik måde at behandle og drage omsorg for sine patienter på. Det er noget, alle vi, der arbejdede sammen med Eilif, har lært meget af. Eilif har betydet uendelig meget for det faglige liv og den specielle stemning, der altid har været på Gildhøj. En stor passion for Eilif var undervisning. Og i en lang årrække afholdt Eilif A-kurser om fod- og ankelkirurgi for ortopædkirurgiske kursister på Gildhøj. Eilif nåede i sin tid på Gildhøj at færdiggøre sin doktordisputats om anklen. Og efter at arbejdslivet stoppede på Gildhøj, fik han tid til sin helt store passion balletten og et stort værk om balletskader.

Vi og alle der har arbejdet sammen med Eilif ved, hvilket fantastisk menneske han var. Hans ideer lever i stort omfang stadig her hos os. Eilif havde i de sidste mange år ikke sin gang på Gildhøj. Men han vil blive stort savnet som den fantastiske person han var.

Vi sender en varm tanke til Eilifs datter Lillan og familie.

Micael Haugegaard og Claus Hovgaard

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.