Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Ny Instagramprofil om idrætskirurgi

Udgivet d. 1. juli 2020

Vores specialisering indenfor idræts- og ortopædkirurgi bygger på mange års erfaring, og vi vil gerne dele denne viden med dig i et nyt format. Vi har derfor oprettet instagramprofilen gildhoj_idraetskirurgi Eksternt link. som løbende vi gøre dig klogere på skader og kirurgi, samt bringe interviews med sportsudøvere og samarbejdspartnere.

Formålet med profilen er at generere billeder, tekst og videoer om ortopæd- og idrætskirurgi, og fortælle mere om sammenspillet mellem hospitalets fagligheder.

Du kan både følge os, hvis du er sportsinteresseret, samarbejdspartner, nuværende/tidligere patient eller har en interesse indenfor bevægeapparatet.

Vi ses på gildhoj_idraetskirurgi


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.