Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information

Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


På Gildhøj passer vi godt på hinanden, derfor er vi nødt til at bede pårørende blive udenfor.
For at mindske COVID19-smitten skal du medbringe mundbind og benytte det ved konsultationen.


Ny Instagramprofil om idrætskirurgi

Udgivet d. 1. juli 2020

Vores specialisering indenfor idræts- og ortopædkirurgi bygger på mange års erfaring, og vi vil gerne dele denne viden med dig i et nyt format. Vi har derfor oprettet instagramprofilen gildhoj_idraetskirurgieksternt link som løbende vi gøre dig klogere på skader og kirurgi, samt bringe interviews med sportsudøvere og samarbejdspartnere.

Formålet med profilen er at generere billeder, tekst og videoer om ortopæd- og idrætskirurgi, og fortælle mere om sammenspillet mellem hospitalets fagligheder.

Du kan både følge os, hvis du er sportsinteresseret, samarbejdspartner, nuværende/tidligere patient eller har en interesse indenfor bevægeapparatet.

Vi ses på gildhoj_idraetskirurgi


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.