Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Vi indstiller vores plastikkirurgiske speciale på ubestemt tid

Udgivet d. 9. juli 2020

Vores plastikkirurg, Waseem Ghulam, har valgt at opsige sin stilling pga. private omstændigheder. Vi har qua denne opsigelse valgt at pausere vores speciale indenfor plastikkirurgi på ubestemt tid.

Det er derfor ikke muligt at booke forundersøgelser, men vi færdiggøre de forløb vi har i kalenderen på nuværende tidspunkt.

Vi har været utrolig glade for vores plastikkirurgiske afdeling, og de nye muligheder det har skabt. Specialet har været spændende at udvikle og udvide, og vi er stolte over resultaterne.

 


Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.