Mød vores nye fysioterapeut, Reimer Skov Hansen

Udgivet d. 5. august 2020

Den 10. august har vi ansat fysioterapeut, Reimer Skov Hansen. Reimer har mere end 17 års erfaring som fysioterapeut, og er specialiseret indenfor idrætsfysioterapi. Han
er knæ- og skulderspecialist, men ser kroppen som en helhed, og bruger bl.a. dynamisk træning og muskelaktiveringsteknikker.

Vi vil gerne give dig mulighed for at lære Reimer bedre at kende, og har derfor stillet ham en håndfuld spørgsmål, som du kan læse herunder.

Hvorfor valgte du at blive idrætsfysioterapeut? Jeg har altid interesseret mig for sport. Da jeg i 1998 hørte Peter Rheinlænder (anerkendt fysioterapeut) fortælle om sportsskader, var jeg sikker på at jeg også ville være idrætsfysioterapeut. At kunne optimere folks sportspræstationer eller få dem tilbage til sport efter en skade fandt jeg rigtig spændende.

Hvilke kompetencer kan du tilføre vores fysioterapeutiske afdeling? Det er et lidt svært spørgsmål da I jo allerede har to virkelig dygtige fysioterapeuter. Men gennem årene har jeg fået det bedste fra Mogens Dam, Peter Rheinlænder og Jørgen Helms (fysioterapeuter). Derudover er jeg knæ- og skulderspecialist, men ser kroppen som helhed, og bruger bl.a. vejrtrækning, dynamisk træning og BeActivated.

Hvad er dit bedste råd til at undgå skader? At kende kroppens anatomi, lytte til kroppen, vide hvordan man bedst mulig forbedrer kroppens svage sider. Dette gøres gennem allignment/holdning, vejrtrækning, mobilitet, stabilitet og styrke. Hvis disse punkter er optimale vil skadesrisikoen være lille. Dog vil man aldrig helt kunne udelukke skader ved uforudsete uheld.

Hvorfor vil du gerne arbejde på Gildhøj Privathospital? Jeg har haft kendskab til Gildhøj Privathospital siden 1999. Her var jeg så heldig at følge Carsten Juhl som hans assistent.

Gennem årene har jeg kun hørt positivt om Gildhøj Privathospital. Jeg har set mange af jeres patienter til genoptræning, været med til temamøde samt set Marianne Backer operere på Gildhøj. I har nogle gode faciliteter, og jeg kender Carsten, som har sagt god for stedet. Så der var ingen tvivl, at hvis jeg skulle arbejde et andet sted, så skulle det være på Gildhøj Privathospital.

Kan du beskrive en god arbejdsdag? En god arbejdsdag er, når jeg får smilet, glæden og troen frem hos patienterne - så de tror på at det godt kan lade sig gøre. At give håb til patienten og så se det lykkes. At få dem guidet til at de selv kan træne, og se meningen med det. At opnå delmål under træningen og selvfølgelig at få dem tilbage til sporten. At have det sjovt med kollegerne giver også en god arbejdsdag.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.