Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

På Gildhøj passer vi godt på hinanden, og for at mindske COVID19-smitten skal du benytte mundbind og vi er nødt til at bede pårørende blive udenfor.

Inden din undersøgelse anbefaler vi at du får taget en Covid-test - gerne med en kviktest (opdateret den 14. - 1. 2021).

 

Dit ambulante besøg/kontrol ændret til en telefonkonsultation. Tidspunktet er uændret, og en læge vil kontakte dig på aftalt tid. Du vil modtage en sms om ændringen.


Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke testen hereksternt link, men hvis du bor i Region Hovedstaden skal du booke tid hereksternt link


Anerkendt ortopædkirurg kommer til Gildhøj

Udgivet d. 20. august 2020

Det er med stor stolthed, at vi kan offentliggøre at ortopædkirurg, Søren Overgaard, starter som konsulent på Gildhøj den 1. september.

Søren Overgaard arbejder til dagligt som overlæge på Odense Universitetshospital, samt som forskningsleder, professor og varetager bestyrelsesposter hos fremtrædende organisationer.

Han er anerkendt som en dygtig læge og kirurg, der er vellidt hos patienterne. Hans speciale er hofte-kirurgi, og særligt hofte-dysplasi området med Ganz operationen, som han har været med til at udvikle i Danmark.

Søren Overgaards forskning har ført til anerkendelse og priser, og i 2018 modtog han Gigtforeningeneksternt link's forskerpriseksternt link (Dronning Ingrids Forskerpris).

Han modtog prisen, fordi han har skabt banebrydende forskning indenfor artrose (slidgigt), og fandt qua undersøgelser frem til de mest egnet proteser, de mest sikre og skånsomme operationsteknikker, samt hvordan operationen påvirker patienters livskvalitet.

Søren Overgaard har med forskningen adresseret et stort og voksende problem hos pateinter med bevægeapparatsproblemer, som påvirker millioner af mennesker på verdensplan.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.