Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information!

Alle patienterne bedes testes før fremmøde med mindre du er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder. Alle patienter skal medbringe et gyldigt Corona-pas.


Hvis du skal opereres, skal du endvidere medbringe en negativ PCR test, der er max. 72 timer gammel.


Det er igen et krav at bære mundbind på hospitalet, som man selv bedes medbringe ved ankomst.


Vi anmoder om at pårørende, så vidt muligt, ikke kommer med ind til lægen. Ved indlæggelse må der højest være én pårørende pr. indlagt patient (opdateret den 10. november, 2021).Vi cykler til arbejde

Udgivet d. 2. september 2020

I hele september er vi en del af Danmarks største motionskampagne VI CYKLER PÅ ARBEJDE Eksternt link.. For når vi i fællesskab træder i pedalerne skaber vi en sundere, grønnere og bedre arbejdsplads.

Vi har tilmeldt os projektet, fordi vi vægter sundhed, trivsel og fællesskab. Disse værdier kan vi understøtte ved at cykle i hold, og både hjælpe hinanden, udfordre hinanden og fejre hinanden. Vi er pedalatleter på forskellige niveauer, og alle er inviterede.

Når vi cykler opfylder vi også flere af FN's 17 verdensmål Eksternt link. for bæredygtig udvikling, og kan derfor forbedre vores CO2-regnskab.

Undersøgelser viser, at hver medarbejder sparer 330 kg CO2 om året ved at cykle seks kilometer om dagen istedet for at tage bilen.

Vi glæder os til at følge medarbejderne fra cyklerne, og ønsker alle god vind på cykelstierne.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.