Kvalitet gennem specialisering

Vigtig information

Mandag den 27. april træder en ny retningslinje fra Sundhedsstyrelsen i kraft. Sundhedsstyrelsen har anbefalet at udvalgte patientgrupper skal Covid-19 testes ca 72 timer inden indlæggelse eller ambulant behandling.

Læs mere om hvilke patientgrupper, der skal testes her.

Patienter skal selv booke tid og sted for testen hereksternt link.


Vi cykler til arbejde

Udgivet d. 2. september 2020

I hele september er vi en del af Danmarks største motionskampagne VI CYKLER PÅ ARBEJDEeksternt link. For når vi i fællesskab træder i pedalerne skaber vi en sundere, grønnere og bedre arbejdsplads.

Vi har tilmeldt os projektet, fordi vi vægter sundhed, trivsel og fællesskab. Disse værdier kan vi understøtte ved at cykle i hold, og både hjælpe hinanden, udfordre hinanden og fejre hinanden. Vi er pedalatleter på forskellige niveauer, og alle er inviterede.

Når vi cykler opfylder vi også flere af FN's 17 verdensmåleksternt link for bæredygtig udvikling, og kan derfor forbedre vores CO2-regnskab.

Undersøgelser viser, at hver medarbejder sparer 330 kg CO2 om året ved at cykle seks kilometer om dagen istedet for at tage bilen.

Vi glæder os til at følge medarbejderne fra cyklerne, og ønsker alle god vind på cykelstierne.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.