Erfaren rygkirurg kommer til Gildhøj

Udgivet d. 11. september 2020

Det er os en stor glæde, at vi kan offentliggøre at rygkirurg, Michael Rud Lassen, er ansat på Gildhøj den 15. september.

Michael kommer til Gildhøj med en bred erfaringsramme, og har både arbejdet som forsker og overlæge, samt mellem af flere lægelige selskaber. Som anerkendt ortopæd kirurg har han udgivet mere end 140 artikler i internationale medicinske tidsskrifter, og arbejdet som lægelig konsulent for Patienterstatningen Eksternt link..

I mere end 30 år har Michael Rud Lassen været interesseret i behandling og forebyggelse af koagulationsforstyrrelser, og dermed undersøgt årsagen til blodpropper i forbindelse med kirurgi og muligheder for forebyggelse heraf. Feltet har medført stor anerkendelse, og han har udgivet 90 publikationer om emnet.

Derudover har Michael Rud Lassen forsket i knogleheling, knogledannelse og forskellige implantater til behandling af degenerative rygsygdomme.

Vi ser frem til et professionelt og givende samarbejde.

Kontakt os for tidsbestilling

Du er velkommen til at ringe til os på 43 43 92 92,
eller skrive til os via nedenstående formular for tidsbestilling:

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.